Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaka jest szansa na zbanowanie? Kilka pytań ;3

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanexo >,<

No więc tak jak w kazdym moim temacie ! :

1. Jaka jest szansa na bana z exp botem? podacie mi jakieś fajne boty ? :3

2. Chcę grać wojem mam 49lvl i 29job robić nowego czy grać na nim?

3. Jeżeli bd botował to na innym koncie czy na głównym? ( boję się bo mam łuka 64 WK EQ dywan itp )

4. A może zamiast bicia profki za ml bd expił na terenach kopalń do 20job?

to tyle narka ;p

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

1. to zalezy : przez noc na kanale 3,4,5 zalecam . Fajny bot hmm Nos_Bot_NetMax13 mozna bocic i minimalizowac

2.groj na nim , wystarczy ze bedziesz szedl na misjach , zrobisz crusa i ci podexpia jobke na norm

3.wole ci na osobnym ;p

4.tez tak mozna, bierzesz buf obojetnie kogo procz wara , robisz pkt i lecisz ;d 6h ok, z tego co ja bilem

Opublikowano

Siemanexo >,<

1. Jaka jest szansa na bana z exp botem? podacie mi jakieś fajne boty ? :3 Tylko jezeli ktos cie podkabluje na IRC, ew. czasami tak bez zapowiedzi gm wbija na najczesciej zglaszane spoty. Bota niepodam, bo nieuzywam niema po co :)

2. Chcę grać wojem mam 49lvl i 29job robić nowego czy grać na nim? Skoro chcesz grac to graj. Na tak niskim lvu nieoplaca ci sie robic nowego. A co do job to na misjach 55lv i reszte expic na LoD.

3. Jeżeli bd botował to na innym koncie czy na głównym? ( boję się bo mam łuka 64 WK EQ dywan itp ) Banuja cale konto a nie postac.

4. A może zamiast bicia profki za ml bd expił na terenach kopalń do 20job? Za minilandem szybciej. 20job juz mozna miec na 13lvu :P

to tyle narka ;p

Odpowiedzi udzielilem koloru zielonego.

Opublikowano

@up

co do ostatniego chodzi mi o profke na profesji nie na poszukiwaczu >,<

Stwierdziłem, że pogram jeszcze łucznikiem musze znów odnaleśc ten fun z gry *-* xD

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

A to sory, tego nieuwzgledniles ^_^ A za minilandem 10j mozesz wbic w 1 dzien. Pozniej 2j na dzien wbijasz, aby sie niezanudzic na smierc. Ja tak robilem i niemialem dosc juz po 1 dniu. Mozna tez na groszkach, ale to jeszcze bardziej monotonne, ew gdy masz skrypt na bot do bicia tylko straczkow to niejest to az tak zle :P

Opublikowano

1.Próbuj na takich kanałach jak ch4,ch5.Zostaw aktywne konto i co chwile sprawdzaj czy ktoś do ciebie nie pisze.Polecam NosBota.

2.Po co robić nowego,na pewno ci się znudzi na nowym.

3.Na forum Nostale piszą że zbanują na wszystkie konta.

4.Lepiej za ml.

Segz

16ob.png

Opublikowano

Siemanexo >,<

1. Jaka jest szansa na bana z exp botem? podacie mi jakieś fajne boty ? :3

2. Chcę grać wojem mam 49lvl i 29job robić nowego czy grać na nim?

3. Jeżeli bd botował to na innym koncie czy na głównym? ( boję się bo mam łuka 64 WK EQ dywan itp )

4. A może zamiast bicia profki za ml bd expił na terenach kopalń do 20job?

to tyle narka ;p

1. To zależy, szansa na bot jest wtedy kiedy cię ktoś podkabluje na chatcie IRC, a co do botów to może tu coś znajdziesz:

http://www.mpcforum.pl/topic/738998-paczka-najlepszych-botow-do-nostale/

2. Wystarczy, że pomyślisz kim wolisz grać, może załóż po te 3 postacie każdej klasy i przetestuj je? nawet jak ci się jakaś z tych 3 znudzi to zawsze masz inne.

3. Na 1 główne konto, nie ma tak, że na postaciach.

4. Nie, zły pomysł, standardowo polecam groszki lub za ml, może dla ułatwienia dam ci 3 tuty:

http://www.mpcforum.pl/topic/253337-tut-gdzie-expi/

http://www.mpcforum.pl/topic/810524-tutjak-szybko-bic-profe-na-malym-lvlu-i-dobrze-expic/

http://www.mpcforum.pl/topic/719629-poradnik-szybkie-i-latwe-bicie-jobka/

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...