Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który telefon wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dylemat który telefon wybrać. Zastanawiam się nad ZTE Blade III oraz nad Sony Xperia miro. Liczą się dla mnie głównie wasze opinie, chciałbym wiedzieć czy telefony mają jakieś często spotykane wady, psują się itd.

Telefon będzie przeznaczony głównie do różnych aplikacji, więc chodzi o to, aby płynnie je odtwarzał.

Kocham mame

Opublikowano

Nie bierz Xperi gowno miałem i po 3 miesiącach się przy pełnej bateri wylaczal się. I się zacinal itp.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Tylko ja nie jestem osobą która wyda 500 zł na telefon. Zadałem chyba na tyle proste pytanie, że powinieneś zrozumieć : który z tych dwóch telefonów.

Kocham mame

Opublikowano

Ja pierdole, kolejny -.-"

@EDIT

Kolejnych dwóch.

Jak do 500zl to wychacz na allegro Xperia Arc S

Umiesz czytać ze zrozumieniem ?

Kocham mame

Opublikowano

Wybrałbym coś z HTC lub jakaś NOKIA, jeśli nie chcesz szajsu. Może Nokia Asha albo HTC Wildfire (to do ~400 zł).

Opublikowano

Nokia Asha oczywiście polecam 302 z klawiatura Qwerty dużo upadków mi przeżył bez etui itd i dalej stoi nie mam z nim jakiś większych problemów, ale jeżeżeli wybierać pomiędzy tymi dwoma szajsami do szajs numer 2 czyli Xperia.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Tak jak upy, ale jak się uparłeś..

Bierz ZTE , ta xperia jest masakryczna, kolega miał i mówił że sprzedał po 3 tygodniach użytkowania. Strasznie słaby procesor, który nie sprawdza się w aplikacjach, a Tobie chyba na tym zależy.

Opublikowano

Witam. Mam dylemat który telefon wybrać. Zastanawiam się nad ZTE Blade III oraz nad Sony Xperia miro. Liczą się dla mnie głównie wasze opinie, chciałbym wiedzieć czy telefony mają jakieś często spotykane wady, psują się itd.

Telefon będzie przeznaczony głównie do różnych aplikacji, więc chodzi o to, aby płynnie je odtwarzał.

Nie denerwuj się tak, bo ludzie chcą Ci pomóc. Sam napisałeś, że chcesz, aby telefon był wydajny. A oba przez Ciebie zaproponowane są raczej 'takie se' i możesz mieć w tej cenie coś o wiele lepszego. Jeżeli byś się zdecydował na coś to napisz - na pewno ktoś dobrze Ci doradzi.

A co do tych dwóch telefonów. Bierz ZTE - lepszy procesor, większy ekran, większa rozdzielczość. Miro jest ładniejsza jeżeli chodzi o design, ale raczej Cię nie zadowoli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...