Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Pershing

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce sie dowiedzieć czy sie opyla kupić Super Pershinga 8 tieru premium. Prosze wady oraz zalet i zarobki tego czołgu bez premki. Reszta mnie nie interesuje czołgów np. Lowe czy tam T34 są zadrogie może lepsze zarobki mają ale Super Pershing coś juz tam zarobi ;)

Opublikowano

Statystyki tego czołgu nie powalają ale jak się już ogarnie go to można zarobić tak samo jak tymi droższymi. Nie ma co ukrywać, działo jest beznadziejne, a sporo ludzi ceni sobie pancerz którego ten czołg tak naprawdę nie ma. Mam go w garażu i powiem że da się nim zarobić, zbyt często nim nie jeżdżę bo kasy mi nigdy nie brak :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Zarobki są dobre ( sam nim zarabiam ) przy dobrej bitwie ( 3200 dmg + ) zarobisz ponad 70 tys na czysto bez premki za przeciętna (1200-1300 dmg) to około 35 tyś )

Co do pancerza jeżeli nikt Ciebię nie zajedzię od tyłu to luz , a także jak ktoś nie strzela w dwie lufy na wieży to git.

Zawsze lepiej kupic gold pociski za kredyty ( gdyz takowy pocisk ma już 250 penetracji ) lecz nie brac tych pocisków jako uzupełnianie automatyczne.

Opublikowano

Posiadam to coś i Powiem ci że dosyć fajna maszynka przedni pancerz może przetrwać pocisk 9-10T Niszczarki . Dobrze skręca no ale jest strasznie Wolnyyyyy ;/ . Co do działa Penetracja nie jest Dobra lecz jak znasz wekspoty innych Tanków to jest Gicior . Celność działa jest doś dobra (Czasem sobie nim snajpię) . Dmg niie zadawala , no ale jak dokupisz dosyłacz to przeładowujesz 6.95 . Więc DMG nadrabia szybkim przeładowaniem . Zarobki to ja ci zbytnio nie powiem bo gram na premce i zazwyczaj mam po 70-80 tys. Do nie go najlepiej dokupić Dosyłacz , ulepszony system naprowadzania oraz wentylacja .

post-486591-0-97731000-1361041952_thumb.jpg

post-486591-0-42748700-1361041957_thumb.jpg

post-486591-0-56886000-1361041961_thumb.jpg

Opublikowano

+ Magiczny pancerz

+ Rurki, przez niedoświadczonych graczy uważane za weak spot, łapią za 0

+ MM losuje max do 9 tieru

+ Wygląd

+ Najtańszy 8 tier premium

- Penetracja działa - bez znajomości weakspotów ani rusz

- Mułowatość - prędkość, przyspieszenie

y526IOx.jpg

Opublikowano

Zależy też ile ogólnie masz bitw bo jeżeli podstaw nie znasz to dla Ciebie każdy premium będzie problemem.A już nie mówiąc o SP bo to niby czolg średni a nie wiele wspólnego ma z innymi medami.Reszta została wcześniej omowiona więc nie będe się powtarzał.Dla scisłości powiem,że niby te "rurki" na wieży za zero łapia ale jak ja gram to w większości w nie wchodzi za full dmg nawet z gorszych czołgów więc to też tak fajnie nie jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...