Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Płatności

ThisYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem ktorego nie mogę rozwiązać. Ostatnio kupowałem boosty kartą kredytową i nie odchaczylem ptaszka z zapamientaniem danych. Jak to skasować ? Aby tych danych już nie było?

Chodzi o te dane "przyśpieszające dalszy zakup".

Czyszczenie przeglądarki nic nie daje .

Opublikowano

Te dane zostają "przypisane do konta" chyba już permamentnie, ale to nie problem, można ich mieć kilka, a potem tylko przeskakujesz między metodami płatności.

Opublikowano

Nie chodzi o to. Na moim laptopie przez jakiś czas grał mój kolega i przy zakupie boostów nie odchaczył tego ptaszka. Teraz chcę to jakoś odkręcić bo on nie chce, żebym miał jego dane do kupna ;). Nie odpowiadajcie, że to jego problem poprostu powiedźcie czy jest na to jakiś sposób ? Żeby skasować te zapamiętane dane ?

Opublikowano

Jeśli wyczyściłeś całkowicie pamięć przeglądarki i dalej to masz to innej opcji nie ma gdyż przypisało się to do konta.

@nafson

Ciesz się, @ThisYou uratował Cię przed warnem. Gdyby tak nie zareagował to byłoby 5%.

[member='ThisYou]

Radzę trochę przyhamować, nikt Ci nic złego nie zrobił.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

przy metodzie boku sms też jest "ten ptaszek" i przy ponownych zakupach przez boku sms jak miałeś zaznaczone to to pojawia się numer jeśli tego nie chcesz wystarczy odhaczyć i już tego numeru nie ma.Nie ma czegoś takiego przy tej płatności?

93988298266825447943.png

Opublikowano

Nie rozumiem Twojej sprawy. Jeśli kolega grał na swoim koncie to dane przyspieszenia płatności są przypisane właśnie do niego. Jeśli jednak grał na Twoim koncie zapamiętane dane do płatności, nie umożliwia Ci kupna za jego pieniądze SB, gdyż wymagane jest potwierdzenie takiej transakcji. Zapamiętywanie danych działa tylko do następnej transakcji i gdy tejże dokonujesz masz wybór czy dane mają być przechowywane znów czy tym razem mają być skasowane nawet jeśli używasz danych innego rachunku (płacisz inną kartą). Przechowywanie takich danych jest zgodne z regulaminem EA na który zgodę wyraził Twój kolega to możliwe jest ich usunięcie albo przez kontakt z Supportem Polskim drogą mailową (co trochę zajmuje) lub jeśli znasz angielski watro skorzystać z Live Chatu dostępnego w dziele technicznym na anglojęzycznej stronie EA.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...