Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nostale SE Teodor topp

warmoonekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy na tym forum!

Mam problem zrobiłem cp 27 porozmiawiałem z calvinem a u teodora mam 0/1 i 0/1 dac czegos.

Dalem juz pokarm lalke treningowa!

Opublikowano

Musisz dac chyba 50k :P

Pomogłem, napisałem coś smiesznego? Odwdzięcz się i kliknij "Lubię To"

Spoiler

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler to cię brzuch zaboli (automatycznie)

Opublikowano

z tego co pamietam to 10 Pysznego Pokarmu dla Zwierząt, 4 Trenerów Zwierząt, 6 Kamieni Gilion, 15 Vampie pozniej łapiemy mu 3 Groźne Chomiki, 3 Groźne Owieczki i 3 Lisy i potem 28cp. Jestem w 95% pewien ze to bylo to.

Opublikowano

W ktoryms z poradnikow dawalem caly spis misji od 1-4sp na se. Ale topic zostal usuniety chyba lub w koszu jest, bo niemam do niego dostepu. Musialbys poszukac. Ew mozesz szukac w tresci misji jakis znakow ktore odpowiadaja na nazwy moba. Gwarantuje ze w dzien lub dwa mozna sie wyrobic z tym. Zrobilbym od nowa tut, niestety nostale se niemam juz na kompie, a grac w to sie mi juz niechce, takze sciagal niebede :)

Opublikowano

Dzięki

A tak żeby już nie spamic macie jakąś stronę bądź znacie questy na sp3?Oczywiscie w nostalese

http://www.mpcforum.pl/topic/483684-tut-robienie-sp-nostale-se-poprawiona-wersja/

Tutaj masz wszystko opisane.

@Edit:

No tak, tutoriala już nie ma, to jakoś inaczej pomogę.

Wystarczy, że pójdziesz do Portu Alveus i tam znajdziesz swój posąg (np. łucznik to posąg z sp łuka) to wchodzisz tam, gadasz z tym posągiem i wybierasz kartę, jest tam 4 opcji to klikasz byle jaką i na dole powinien ci się ukazać obrazek danej karty. Jeżeli wystąpiło coś źle to anulujesz misje, no i dalej próbujesz, a te misje to tylko zabiajnie mobów i cp (3 polowania i cp).

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Polowania na 3sp to bodajze moby ze swiatyni fernon - kenko, otolisy, diabelki...

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...