Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z GTA SA

matix212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pobrałem cracka z neta bo płytka mi nie działa xD i wyświetla się:

sablad.png

to wina źle zainstalowanego gta czy zły crack ? bo już mi 2 cracki nie działają i takie coś ;/

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Miałem kiedyś ten sam problem z tym, ale już nie pamietam, ale był to problem z Crack.

Path był w porządku, spróbuj ściągnąc inny crack to może będzie trybić

Opublikowano

ja mam ten sam problem ale jak robie poczatkowa misje z riverem i jak wychodze od fryzjera to to samo mi wyskakuje

b_560_95_1.png

Opublikowano

A szukałeś wyjaśnienia w google?

Możliwe że Gta jest nie pełne :/

Jeżeli będzie się pojawiał ten problem ciągle, sprobuj wziąść gta od innych osób.

Albo moze jest to wina sterowników?

Opublikowano

z neta pobrałem 3x GTA i to samo . To niemożliwe chyba żeby te 3 GTA były popsute nie ? :) wina sterowników do karty graficznej ? no nwm mam starego kompa i mam radeon HD 1200 :P a sterowników nie instalowałem w ogóle ;p jakbyście mogli mi podać sterowniki :P to bym sprawdził ^^

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Sterowników raczej nie bo ja mam ten sam problem a stery mam dobre.Raczej zły crack albo po prostu nie pełne gta ;(.

P.S Znalazłem rozwiązanie,należy odnaleźć folder GTA San Andreas User Files i usunąć gta_sa.set.Naciśnij prawym na gtasa.exe i zobacz tryb zgodności.

b_560_95_1.png

Opublikowano

jak ja nawet nie mam tego pliku gta_sa.set xD a poza tym nie mieszałem żadnych modów bo nowo pobrane jest .. z 3 pobranymi taki sam błąd ? no nie wydaje mi się

1359121200-U261555.png

Opublikowano

On ma legalne GTA, cracka wgrywa bo płyta nie działa poprawnie.

Skoro płyta nie działa poprawnie to coś jest z grą, pobierz pare crackow az zadziala którys miałem ten sam problem, masz jakieś mody? np timecyc?

Opublikowano

Zobacz jaki masz tryb zgodnosci chociaz to nie ma nic do rzeczy.Kup nowe gta albo po prostu szukaj crackow

b_560_95_1.png

Opublikowano

Temat do zamkniecia xD wystarczylo zainstalowac service pack 3 :P którego nie mialem , reinstall gta , crack i patch od kumpla :) i narazie jest okey . All daje like za odpowiedzi :D dziekuje :)

1359121200-U261555.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...