Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekipa na serwer

daanieeel

Ekipa do gry  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? zacz?? wspólnie gre wi?ksz? ekip?.

• zale?y ile zg?osi si? osób
    • nie gram ju? na fajnym serwerze
      0
    • jasne te? szukam jaki? czas serwera na d?u?ej
    • Chyba Ci?....
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od kilku miesięcy szwędam się po różnych serwerach. Niestety nigdzie nie zostaje na długo z powodu ludzi którzy tam grają no i tego że nic się nie dzieje. Pomyślałem sobie że fajnie byłoby zorganizować jakąś ekipe tutaj na forum i rozpocząć gre na jakimś jednym serwerze ( hard/medium ) założyć gildie i podbić jakiś serwer ;).

Bedzie nam potrzebny jakiś lider gildi którego wybierzemy wspólnie z podań jakie wpłyną haha xD. Odrazu mówie że nie chce być liderem i mi na tym komplenie nie zalezy zależy mi na ludziach i żeby nie było chamstwa.

czekam na ludzi jeżeli w ogóle się takowi znajdą poźniej zaproponuje się jakiś serwer i w ogóle :)

Pozdrawiam i czekam na jakieś propozycje i ludzi. Jeżeli to wypali i będą chętni to napiszę ten post jakoś bardziej po polsku i bardziej rozbuduje na początek chce sprawdzić czy w ogóle bedzie zainteresowanie.

Opublikowano

Żeby grać ekipą trzeba znaleźć serwer który będzie wymagał od graczy współpracy i wzajemnej pomocy .
I na taki serwer Was gorąco zapraszam . Logo w sygnaturce, temat w zapowiedziach .
Zapoznajcie się ze szczegółami , będę wdzięczny za opinię serwera .

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...