Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Potrzeba mi Dużo uri w Mało czasu na kBOT`cie

matis1910rks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam taki problem

potrzebuję dosyć szybko jak najwięcej uridium.

chodzi mi jak zdobyć to uri na kbocie

dostałem propozycje zeby zbierać skrzynki i bić alieny na 1-3 ale często mnie tam ubijają a ja nie mam kuponów na naprawę i nie moge marnować uri na naprawę.

specjalnie kupiłem vegę i najepsze generatory do szybkości żeby zbierać szybko bonus boxy

moje pytanie jest następujące : gdzie puszczać bota żeby mi szybko zdobył uridium (i żeby mnie nie ubijali zabardzo)

jeśli bardziej sie opłaca na same skrzynki to piszcze na jakich mapach sie najlepiej zbiera

z góry dziękuje

Opublikowano

Zależy od serwera. Jak masz w miare czyste bitewne to tam, osłonki w drony i full speed 2 takie konfy. Po ok 8 godzinach przechodzisz na 24 godziny bicia alienów na x-3/4, i tak od nowa, bo jest skrypt blokujący zyski z boxów.

7yo9.png

Opublikowano

1-2, jak wlatuje enemy to niech ucieka. Nie dawaj mu oslonek, sam dmg zeby ściągać lordakie, streunery na hita, jeśli masz wystarczająco LF4 do onehitowania lordaki, to vegą boć większe zyski :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...