Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PS3 wolne pobieranie

ppiotrek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kupiem uzywane ps3 slim 160 giga dysk konsola działa ale jest
jedno a mianowicie powoli pobiera moj internet to 10 mega podłączone po
kablu miałem tez przez wi fi ale nic to nie dało w routeże wyłączyłęm
upnp w czym jest problem pomocy dodam ze jak miałęm wcześniej ps3 to
pobierało szybko dysk jest pusty tylko mam dust 514 pobierałem ja jakies 7 h pomocy

Opublikowano

Tematu chyba ogólnie bardzo nie ogarniasz twój internet ma jakieś problemy sprawdź na tej stronie ile masz download'u i uploud'a

[ www.speedtest.com ]

Jeżeli pomogłem nie bój się dać [ + ]

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Prawdopodobnie są obciążone serwery PSN w końcu jest weekend.

Na konsoli nigdy nie uzyskasz identycznej prędkości jak na komputerze, u mnie jest tak samo co prawda mam dużo szybszy internet ale w konsoli też pokazuje mniejszą prędkość

819531478353821175209.gif

Opublikowano

tyle ze jak miałem poprzenie ps3 120 giga (laser siadał) to sciagało max łączem od wczoraj mam obecną i okropnie sciaga wziełem dzisiaj pierwsze lepsze demo (nie licze dust bo to juz w ogóle porażka ponad 7 h deko ponad 2 giga ) z pss pobrałem i sciagało 1 mega na sekunde do pierwszych pobranych 10 mega potem to 1 mega śćiąga na kilkanaście sekund

Opublikowano

Prędkość pobierania spada po jakimś czasie, jedyną radą na to jest pobieranie w tle, gdy widzisz, że prędkość spada to po prostu zatrzymujesz pobieranie na kilka sekund i ponownie je odpalasz

819531478353821175209.gif

Opublikowano

A jaki masz router stary czy nowy przynajmniej z 00.05.12?

Stare routery sam mniej wydaje niż te nowsze polecam wymienić router nic nie kosztuje a internet może być lepszy.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Już nie wiem w czym leży problem ?

Może sprawdź kable co są podpięte do PS3,Routera bo może są lekko poszarpane pourywane czy coś i wtedy może ci ciąć neta.

Opublikowano

Konsola jak jest nawet uszkodzona to normalnie pobiera itd.

a sprawdź te otworki jak wciskasz kabel od internetu do PS3,Routera może tam jest uszkodzone.

Opublikowano

ale na wi fi też tak pobiera

wymieniłem na jeszcze inny kabel i teraz pobiera tak 1 mega na dziesięc sekund potem pobiera jakies 1 mega na sekunde i spowrotem 1 mega na 10 sekund mam nadzieje ze zrozumiałe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...