Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug na Grzyby :)

ciejuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozytywnie! Bug działa, nie proście mnie o podanie bo nie podam. Bardzo miły człowiek. Wszystko działa jak należy! Dziękować! :D Łap LIKE!

Opublikowano

Z Tego co wiem, tylko i wyłącznie na GG :) Dzięki Ci! Zobaczymy, to o czym mówiłeś, jak na razie już trochę zarobiłem :)

Opublikowano

Jak mu dacie konto warte 50+zł to on wam poda buga, który może być naprawiony w każdej chwili ... jak ktoś lubi pchać kasę w błoto albo oddawać konta nad którymi się pracowało wiele miesięcy to można skorzystać ^^

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano

@2UP

Powodzenia. Buga nie usuną, bo to można powiedzieć jest taki jakby joke z systemem. Dałem mu konto i bug mi działa jak najbardziej Polecam. Warto podać :)

Opublikowano

Zakaz udostępniania prywatnych rozmów na forum, bez pozwolenia osoby z którą pisałeś :)

I nie handluje na forum, tylko poza ;) Więc sorka :)

Opublikowano

ja bylem zajety a to ze zmieniam konto spoko ;] koles kupil odemnie tego buga i nie zaluje i go wkurzaja ze to niby fake . wiec pozdro aktualnie podalem buga 2 osoba podam ostatniej osobie .

Opublikowano

Chyba zapomniałeś sie przelogowac ;)

Powodzenia, jeśli myślisz, że moje konto to jego konto. Jestem 1 klientem jego, więc wiem o bugu więcej niż ty :). I Oceniaj ludzi po okładce ._. Ehh. Szkoda mi Was :D

Opublikowano

znowu platny bug -.- ale z was chamy zamiast normalnie podac to tylko sprzedaja sam sie nacieszyl tym bugiem ma prawie 5,5tys grzybow i jeszcze chce wiecej -.- z taka iloscia grzybow to sie jest chyba ustawionym do konca gry ;d pewnie zaczniecie hejtowac ze mi szkoda tych 12zl czy cos ale wali mnie to ;d

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

Nie hejtować, jak by był nie płatny, wystawiony na forum tutaj by go raz dwa zakleili jak z reklamą SSI. A tak zarobimy i będziemy się cieszyć z pieniędzy/kont a wy z buga :)

Opublikowano

no ok, ale kazdy zdazylby cos nazbierac tak jak kolega prawie 5,5tys grzybow i by sie mialo nawet nwm 500grzybow to duzo a co dopiero mowa o tysiacach, a nawet jesli to moglby ktos wreszcie cos za free wstawic bo nikt jeszcze na to nie wpadl ;/

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

Ankieta SSI była za darmo. Trzeba coś zmienić w końcu. Co z tego jak będzie parę set osób widziało, zablokują i nie będziemy mieli zysku. A tak nawet konto byśmy z grzybkami sprzedawali więc opłaca się wydać :)

Opublikowano

gosciu pisze z 2 kont a moderatorzy nic nie dzialaja ;)

na dodatek was wkreca ; ) i nawet SS nie potrafi zamiesci na forum ;D

powiedz ze jeszcze tego smsa trzeba wyslac na grzyby ? :D haha

12345ab.jpg

Opublikowano

aa tam, gadanie bo jak ktos mial zarobic to juz zarobil a takto wlasnie nawet jak by ktos kupil i sie podzielil tym bugiem to by bylo mile z jego strony a nie trzymanie tego tylko dla siebie, a poza tym jak zwykle chec zdobycia pieniedzy goruje nad ludzkoscia ;d przecie to tylko gra xD

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

gosciu pisze z 2 kont a moderatorzy nic nie dzialaja ;)

To są 2 różne IP, wiec 2 różne konta, lub 2 różne komputery.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...