Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie konto premium

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam takie dość poważne pytanie

Czy jak gra się na czyimś nicku premium to jest już to karalne?

chodzi mi o to czy można iść do więzienia za takie coś?

bo dopiero dzisiaj się dowiedziałem od kolegi że to jest karalne ale niewiem w jakim stopniu :D

Opublikowano

Hmmm nie rozumiem pytanie chyba chodzi ci o to że jak się gra na non-premium z nickiem gracza który ma premium tak? Jeżeli tak to nie jest karalne

A jeżeli chodzi ci oto że grasz na czyimś koncie premium to nie wiem

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Miałem dużo takich sytuacji. Np grałem na pewnym popularnym serwerze, po restarcie plików mój nick był zajęty. Nie radzę tak robić, to naruszenie praw autorskich skina i nicku, chyba ze ktoś na to pozwala :)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Nic Ci za to nie grozi, jak Cie ktoś postraszy to go wyśmiej, bo tak samo można powiedzieć, że on używa twojego nicku w grze(a ty używasz go np. na forach internetowych)

Opublikowano

Głupie trochę pytanie. Prędzej możesz zostać ukarany za posiadanie nielegalnej wersji minecrafta, aniżeli noszenie nicku gracza z premium. I tak nie sprawdzają, kto gra na premium, a kto nie (chodzi o tych, z mojangu), no bo zarobili już tyle pieniędzy, że to tylko będzie dla nich stratą czasu.

Opublikowano

A jeśli na przykład taki gracz wogóle nie zmieniał skina,bo już gram na pewnym koncie prawie pół roku i wogóle ten skin nie był zmieniony a nick jest typowo angielski to można przypuszczać że gracz z tym premium kontem już nie gra?

@edit

dobra nieważne...

Czy znacie takie strony na których można sprawdzić ostatnią aktywność danego nicku w minecrafcie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...