Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o ofercie z famasem?o.0

Avium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak da mnie jest to dość dzwine, ankiety jaką broń osabić i nage oferta z famasem!

Abo strzei feia i zamiast żeby oferta bya da 21+ to zrobii da każdego poziomu abo faktycznie są idiotami i najepszą broń na may i średni dystans dai do pakietu za 2000 FUNDS?

co o tym sądzicie? da mnie jest to idiotyzm ....... sam kupiem famasa wczoraj i ta broń..... szok co to robi.... chcą się nachapać kasą w tanim pakiecie i znerfić ? co sądzicie?

YAY

Opublikowano

pewnie go osłabią niedługo, to taki marketingowy chwyt: dobre i tanie

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

Ojtam.

Wszystko dla hajsu, nic nowego.

I to specjalnie dali za 2099, żeby ludzie musieli dokupić f, bo te 2k im nie starczyło darmowe.

Ja gram sniperem to i tak mam na to wyebane:D

Jak ktoś nie potrafi grać to i famasem wielkie g zrobi.

436951440626370320491.png

Opublikowano

kupiłem zestaw sprawuje się świetnie poco mam odblokowywać na małym lvl'u za kupe kasy jak moge dać 2k funds ;)

Opublikowano

@UP

taki jak ja po miechu przerwy i 1 grze assutem to gówno zrobi.... ae osoby które umią grać to....? kto wygra ktoś z skiem do gry 10k zabitych 1k razy ded z AEK-iem czy ktoś z famasem 5000 zdedanych 4k pad?

jest to szczyt idiotyzmu wg zrobić broń która ma nie dość że 1 z najwyższych DMG to jeszcze jest szybsza od innych broni o poowe....

a dać tą broń w ofercie za 2k to.... no dobra

YAY

Opublikowano

niewiem od kiedy bron na 3 lvl ma byc lepsza od broni na 21 lvl ale mniejsza o to kupiłem ten zestaw i według mnie niejest przesadzony bron jak kazda inna jak sie umiesz posługiwac to jest dobra i tyle

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

tylko by ten famas był dobry trzeba mieć dodatki z zestawu z m4a1 więc ludzie co kupili zestaw z famasem musza kupić ten zestaw więc mają zysk x2

Opublikowano

ktoś kto w to gra dugo i każdą profesją to wie że ta broń jest w chu* przesadzona .... inną bronią nie zrobie tego samego co ta.... tyko as-vaem który i tak ma mniejsze dmg + mao ammo ...

@DOWN

to mi napraw kawiature w aptopie ^^ to nie będy można traktować za iterówki ....

YAY

Opublikowano

Sam kupiłem ten zestaw bardzo warto go kupić , dali go po to żeby na nim zarobić . A i popraw te błędy w 1 poście albo naucz się pisać ...

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

To jest tak, że oni biorą niby za te 2099 fundsów 75 % społeczności nie wie co to sponsor pay i dokupuje za 2900 fundsy znowu i kurwa mają tego jebanego famasa i za niedługo go znerfia bo nie da się grać tak :) chuj mnie to niech robią te promocje za 2000 ale niech dodają nowe mapy i tryby to będę happy i tak gram snajperem :D

Opublikowano

To jest tak, że oni biorą niby za te 2099 fundsów 75 % społeczności nie wie co to sponsor pay i dokupuje za 2900 fundsy znowu i kurwa mają tego jebanego famasa i za niedługo go znerfia bo nie da się grać tak :) chuj mnie to niech robią te promocje za 2000 ale niech dodają nowe mapy i tryby to będę happy i tak gram snajperem :D

To samo napisałem kilka postów wyżej -.-

@Down.

To damo co do Up...

Ludzie czytajcie wcześniejsze posty a nie kurna się wwalacie w temat jak meteoryty w Rosję...

Żenada, jak chcecie coś wnieść do sprawy to konstruktywnego a nie tylko kopiowanie wcześniejszych postów

i dodawanie od siebie 2 słowa więcej.

Pakiet jak pakiet i coś podejrzewam, że do końca miesiąca przyjdzie jeszcze więcej pakietów, bo EAsy ma za mało kasy...

Opublikowano

Ludzi żałosne są komentarze typu : FAMAS najlepsza bron , gosci np. z AEK czy chodzby MP7 nie ma z nim szans . To jest kompletny banał . To prawda broń daje + ale to skill gracza ogrywa największa role . I jak ktoś to kupił a nie umie grac to mu nic nie da bron , I nie powinni nic zmieniać twórcy

a propo pakietu bardzo sie oplaca!

E9mwj60.png

Opublikowano

Pakiet się opłaca tak jak czekolady z bliskim upływem ważności. Może chcieli żeby ludzie pokupowali Famasy zanim sie przeterminują ( czyli downgrade )

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

Ludzi żałosne są komentarze typu : FAMAS najlepsza bron , gosci np. z AEK czy chodzby MP7 nie ma z nim szans . To jest kompletny banał . To prawda broń daje + ale to skill gracza ogrywa największa role . I jak ktoś to kupił a nie umie grac to mu nic nie da bron , I nie powinni nic zmieniać twórcy

a propo pakietu bardzo sie oplaca!

Udajesz idiote? nie rozumiesz ŻE KTOŚ KTO UMIE GRAĆ i ma AEKA i rzuca się na takiego GOŚĆ 20 poziom z FAMASEM który gra nim od początku ae jeszcze nie jest jakimś PROSEM to że ten kto gra MNIEJ ujebie tego z aekiem? CZEMU? BO FAMAS jest za dobry... 4 strzay przeciwnik nie żyje 2 kikniecia myszką to 4 pociski w famasie u aeka to 2

PROSZE z mp7 czy z innym gównem dawaj na mnie mam 9 poziom famasem pograem dziś i wczoraj po 1.5 miesięcznej przerwie ... doświadczenie z gry assutem 0....8 poziom wbi koega.... czy ty który grasz w chu* czasu mp7 i opanowaes odrzut do perfekcji czy masz ze mną szanse?

temat jest jednak bez sensu .... nie wiem czemu go zaozyem....

@UP

nikt nie wie.... pewnie w najbizszym UPDATE

YAY

Opublikowano

Kurcze kilka dni wczesniej kupiłem famasa za normalna kase po odblokowaniu a teraz dali w zestawie z kolba nemesis za ktora kiedys zapłaciłem ponad 4000 bf .. masakra dzisiaj gram i wdze mese ludzi z małym levelem i famasem... ... pierdole gram teraz juz tylko snajperem.

Opublikowano

@UP

Nie martw się, nie zdziwię się jeżeli dali ten pakiet tylko żeby zarobić, po czym zdupić FAMASA tak, że to 2098 Funds to nie będzie tanio za niego ;) A najlepszą bronią stanie się AS-VAL lub AEK :)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

niezrobią tego bo EAsy jest zbyt chytre na kase prędziej go ulepsza niz pogorszą byle by zarobic a ukazanie sie tego zestawu to sprytne posunięcie ludzie kupia to szczegolnie ci co niewydaja kasy na gre a dlaczego a no tanie i oplacalne i kupia kolejny zestaw dla dodatkow i wpadna w typowe koło graczy ktorzy regularnie wydaja kase na bfa

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

@UP

Ja też nic nie wydałem...

Ta oferta z Famas'em jest tylko po to żeby EA zarobiła troszkę, chyba raczej dużo... Już prawie połowa graczy w Bf'a ma ten zestaw i nie dziwię się temu, EA chce dobrze zarobić żeby potem mieć kasę na wyprodukowanie innych gierek, ale to jest przegięcie normalny Famas jest droższy niż ten przeceniony zestaw, Sam Famas kosztuje jakieś ponad 3 tysiące Fundsów, a odblokowanie jeszcze więcej, dlatego EA zrobiła zniżkę żeby więcej ludzi Famas'a z kolbą Nemesis kupiło, bo mało osób kupiło normalnego Famas'a, przestanę tu już obijać w bawełnę, po prostu EA zrobiła to dla dużej kasy.

Opublikowano

@Up.

Nie bądź naiwny prosz...

Oni to robią dla hajsu do kieszeni, a nie żeby nowe gry robić...

Na nowe gry to oni mają aż nadto kasy i za dużo czasu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...