Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Co sadzicie o takich ludziach?

Wilkuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli jesteście naprawdę dobrzy to wycarrujecie nawet kompletnych zje*ów, którzy grają gorzej niż boty.

Opublikowano

http://www.lolking.net/summoner/eune/31726986#history

Od kiedy weszły te ligi - jest naprawdę dobrze.

Od kiedy gram duoq + ligi - winstreak incoming.

Na Bronzie to ja moge karmą gry carrować.

Ostatnio grałem premade z bronzakami ,ja kayle top vs olaf. Olaf był naprawdę dobry chociaż był w Bronze II. U nas oczywiscie xin w jungli który nie zrobił mi ani jednego ganka do 20 minuty, chociaż troche dostawałem od olafa (wstyd mi xD ) Ale chyba większość 600 elo+ wie ,że kayle wymiata w early i late gdy albo nikt nie ma itemów albo gry kayle już ma. Staty 16/4/11 bez żadnego wysiłku. Blitz staty około 0/11. Jak się chce to się potrafi. Albo polaczek jako 1st pick riven, to ja jako 1st pick wziałem na niego garena a potem bronziak płakał ,że biore op postacie xD

Opublikowano

Blue to nie tylko mana , ale tez redukcja czasu cooldownow. Z reszta jestes w Bronzie Noobku ! ;) (JDragon dziś, 14:07

Ja siedze w brązie a dobrało mi goldów i silverów w enemy ;_; Wszystko zależy od twojego poziomu, wygranych w ostatnich dniach, ogólnego win ratio itd.

Lepiej nie pisz postow.

I co dyngą CI? Taki jesteś cwaniak zapraszam 1v1 pizdeczko.

To że siedze w brązie to nie znaczy że jestem taki tępy, mam runy, ogarniem wiele champów ale na ranki sie jeszcze nie pcham. Rozegrałem 17 meczy rankingowych z czego wygrałem 8 -7 riven i 1 irelią. Nie gram ranków głównie dlatego że mam trzy kompy w domu i nie lubie grać jak mam 2k pingu.

PS miałem napisać o tej redukcji ale po co, każdy wie że w early i tak to nic nie daje. Jednak sie pomyliłem.

Opublikowano

Mam ok . 200 wygranych rankow, silver.1.

Wziąłem konto kolegi w piątek i z brązu 2 wbilem mu srebro. Żadnego jebanego hell nie ma.

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

Sytuacja z gry przed chwila..

Ja gram vayne z kumplem nunu wygrywamy bota na Cait i Tarica. Mamy w teamie Annie na midzie, Garena na topie i Elise w jungli wiec myslalem, ze mozemy to wygrac bo mamy ladny team.. First blood dla garena, potem gank od elise na bota i kill dla mnie - mysle elegancko sie zapowiada.. Nagle Garen 1/4 Ragequit elise 0/6 annie 0/4 na kassadina GG!

Opublikowano

ja wczoraj wygrałem 7 z 10 rank

3 przegrałem bo full polski team

Nawet mecz gdzie był karthus na jungle :huh: wygraliśmy bez problemu bo nie było żadnego polaka...

nie wiem ale chyba tylko ja mam tak ze jak jest full polski team to przegrywam na 90% , bo zawsze jest tak że ktoś na first pick bierze jungle ale last pick napisał 1 że idzie na jungle i Odrazu jest Napisane "I go troll","I go Afk","Pierdolcie sie jebany kurwy ide feedować albo idę na jungle"

Nie wiem dlaczego tak jest jak gram z innymi narodowościami to czasem feed sie trafi jakiś ale Najczęściej przeprosi za to i stara się nie padać

A jak polakowi zwrócisz uwagę to dziecko 100% agresja i tylko teksty "Pierdol się","Sam feedujesz dziwko","twoja stara ..." , i oczywiście chodzi padać ile tylko potrafi ...

Oczywiście wiem że od czasu do czasu trafi się jakiś polak co można z nim grać normalnie i jest spoko ale NAJczęsciej jest tak że jego wiek to jest 16+ (sam mam 17 lat i wiem jak to jest) bo jeżeli jest ktos poniżej 16 lat to tylko każdego jedzie od "Kurw" (wiem czasem znajdzie się wyjątek ale to jest 10%)

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

Słuchaj ja mam podobnie, ostatnio 3 mecze z rzędu grałem z feederami i lowami. Nafeedowali na topie jaxa który cisnął mi nidalke jak chciał. Później kolejny meczyk oczywiście afk i runda w plecy. To jest po prostu nie do zniesienia o mało szału nie dostałem bo jak można tak feedować? A jeśli ktoś już zaczął grę to niech ją już dokończy a nie wychodzi. To moje zdanie.

Opublikowano

Komuś mecz źle pojdzie to juz spamujecie na /all "REPORT REPORT XXX FEEDER REPORT!" Boże to tylko gra.. a zreszta jak mam full PL Team to wychodze bu na 99,9% porazka, wole stracic 10LP i 30 minut niz stracic 25 LP i sie wkurwiac ok 30minut

Gram w lola 6 miesięcy, i jakos nie widziałem na rankedzie jeszcze człowieka z innego kraju który jak polak spamuje bo komuś sie noga powinie w grze .. no sami o sobie opinie wystawiamy, w grach jak i nasz prezydent ;]

Zamiast sie wkuriwać na feederów, zabierzcie dziewczyne do parku czy gdzies ( boże co ja pisze, przeciez nolify nie maja 2 połówki, a pewnie autor tematu nalezy do "pro gejmerow")

Dziekuje dobranoc

Opublikowano

tak, gram na nordicu i czasem przegrywam 4 pod rzad przez na przyklad 4 afkow(tak, 4 afkow xD) lub trolla albo cos takiego. Staram sie jak moge, ale czasem nie idzie. Jak wygrywac gry? isc na mida postacia mobilna badz na jungle. Gram na midzie i jungli ostatnio i ladnie mi idzie. Kiedys mialem 800 elo (to ja bylem wielkim noobem) a dzisiaj wbilem srebro i jestem z tego zadowolony bo ludzie prawie w kazdym meczu mi dziekuja nawet jak feeduje. Prawie zawsze oddaje fragi. A takie piepszenie ze przegrales bo mialem 5x noob team to jest zenada i mowi o Twoim poziomie. Przykro mi. Trzeba dlugo grac zeby cos osiagnac. Mam obecnie 46wygranych rankedow. a nie 3 ze moge osadzac ludzi po poziomie. zagraj z 20rankedow i osadzaj. I nie marz o zlocie w 4 dni bo to nierealne.

Brawo, 46? I ty jestes dobry? Ja od poczatku sezonu rozegralem 300 rankedow, ponad.

@top

Dam wam rade. Najpierw ogarnijcie, ktora rola najbardziej wam pasuje, a potem grajcie. Ja zobaczylem, ze najlepiej gram adc. Efekt?

Srebro 4 i 85 LP obecnie. Owszem, czasami przegram, ale tez z mojej winy bo zly focus daje ;-)

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Ja mam jedną zasade, widzę teemo trolluje żeby dodg'neli.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Brąz I, ranked - ja i 3 polaków. Na pewno duo premade + random, albo się znali? Nie wiem.. I przez to często nie przyznaję się, że jestem Polakiem...

fyltuu.jpg

Opublikowano

eden z nich mial 97 wygranych normali i 3 dominion a drugi cos kolo 115..
Powiedzieć Ci coś? Zastnów się, jak patrzysz na winy. Może to ty, jesteś tym 'polaczkiem' w teamie i ragujesz każdego, kto padnie, źle zgankuje itp?
Proszę, patrzysz na winy normali? Masz przykład, przecież to super noob bo ma tylko 179 winów:

PMudNnP.jpgzxBFnEc.jpg

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No tak nie każdy może być ogarniętym i wiedzieć, że runki dużo dają ale to chyba jakieś pokraki.

Opublikowano

Wszyscy płaczą że noob teamy i wgl a chuja prawda jestem teraz na goldzie lll i jak grałem u kolegi a na bronzie czy srebrze to wycarrowalem sam wiele gier na midzie poprzez roam to jak gra z warzywami i w enemy i w moim teamie Wszyscy płakali kogo to nie zrepprtuja i doszedłem do wniosku ze jeżeli z tego gold a nie mogę wyjść w podobny sposób to oznacza że to jeszcze nie czas czasem można mieć pecha i dostać afka 3x pod rząd ale da się z tego wygrzebac wiec deal with it.Nooby

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Brawo, 46? I ty jestes dobry? Ja od poczatku sezonu rozegralem 300 rankedow, ponad.

@top

Dam wam rade. Najpierw ogarnijcie, ktora rola najbardziej wam pasuje, a potem grajcie. Ja zobaczylem, ze najlepiej gram adc. Efekt?

Srebro 4 i 85 LP obecnie. Owszem, czasami przegram, ale tez z mojej winy bo zly focus daje ;-)

Co mnie to obchodzi, że tyle rozegrałeś? nie moja wina ze jestes no life. Chcialem tylko podzielic sie doswiadczeniem z gry ale widze ze walisz z dupy bo jestes "nie wiadomo kto" A to ze malo gra sie rankedow nie znaczy tez ze gracz jest slaby. Srebro IV i czasem przegrywasz? hahaha cos tu sie nie zgadza wybacz. Jakbys wygrywal to bys byl na zlocie na luzie. Glupie piepszenie. Nie przegrywasz zadko tylko czesto, poniewaz latwo mozna przekalkulowac, iz jezeli ciagle siedzisz w srebrze IV i masz ponad 300 (Ooo pros ma 300 boje sie go xD) to oznacza, ze czesto przegrywasz wiec nie klam prosze Cie bardzo, bo robisz sie zalosny. Btw przejdz z bronze na srebro gdzie ciagle jestes firstpickiem i musisz kazdemu pisac kto gdzie ma isc i co robic. POWODZENIA

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Powiedzieć Ci coś? Zastnów się, jak patrzysz na winy. Może to ty, jesteś tym 'polaczkiem' w teamie i ragujesz każdego, kto padnie, źle zgankuje itp?
Proszę, patrzysz na winy normali? Masz przykład, przecież to super noob bo ma tylko 179 winów:

PMudNnP.jpgzxBFnEc.jpg

Tak zwany smurf.

Opublikowano

Tak zwany smurf.

Tak, smurf więc nie oceniajcie po winach normali..

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...