Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Co sadzicie o takich ludziach?

Wilkuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chcialem, zeby kazdy wyrazil swoja opinie co do ludzi którzy zaczynaja grać rankedy nie majac nawet 1 strony na runy skonczonej czy nawet zaczetej albo ludzi którzy ze 100 wygranymi normalami pchaja sie na rankedy.. doswiadczylem dzisiaj takich premadów.. Nunu na jungli, ktory startowal z 18 armor bodajze nie wiem dokladnie, ale wiem, ze padl 2 razy na blue.. I drugi jego kolega Arclight Varus na topie feedujacy w pizdu Zeda. Jeden z nich mial 97 wygranych normali i 3 dominion a drugi cos kolo 115.. Powiedzcie czego Ci ludzie szukaja tam? I w dodatku byl to ich pierwszy ranked game..

Opublikowano

Tacy ludzie to masakra, pchają się na te rankedy ile wlezie byle by pewnie szpanować ile to oni mają ELO, a wychodzi tak, że siedzą na 300 ELO i płaczą lub powstają tacy ludzie jak "polaczki", którzy uważają, że każdy to idiota, feeder itp. ponieważ oni są najlepsi i to przez takich ludzi spadli do tego ELO. Dlatego za każdym razem gdy widzę kogoś kto piszę "mid or feed" lub "report this fucking noob", a sami mają 0/15 to od razu dostają reporta i z takimi ludźmi nie opłaca się dyskutować bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona swoją głupotą.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Przed chwila mialem znow meczyk Caitlyn. Gram sobie elegancko, wychodze z lini 5/0 i rozwalonym turretem wroga. Nasza Lux na midzie zaczyna feedowac Diane potem Sivir.. Dobra, zaczyna sie wczesne late game ja coraz bardziej feedniety przez niepotrzebny engage wroga pod naszym turretem. Potem jeden teamfight, my pushujemy do inhibitora, cofamy. No i oczywiscie moj kochany team zaczal bic sie 3v5 bodajze albo 4v5 beze mnie.. no i takim oto sposobem przegralem ze staty 16/5 chyba cos takiego..

http://www.lolking.net/summoner/eune/29505670#history

Opublikowano

ja mam 600 win normal i jestem w Bronz V bo miałem 5x noob team i nie dało sie wbic sreverka ani złotka ale jakoś wyjde z tego mam nadzieje

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

4 dni temu bylem w bronz 1 teraz 4... 13 -14 przegrancyh nawet kiedy mialem tryndle top gdzie zmiarzdzylem garena mialem 400 def 250 magic res i 3.5kp doslownie adc i ich assasyna na 4 hity a oni przegrali ... bo tak jak kolega wyzej mial zrobili sobie tf 4/5 bezemnie i nam zjebali 3 wiezr inichib i nexus...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Tak to jest, jak się wbije 30 lvl i od razu się idzie na rankedy. Ci co wbiją 30 lvl i od razu idą grać gry rankingowe, nawet nie mają ukończonej 1 strony na runy, tylko pewnie samych championów. Miałem okazje grać na kolegi koncie (Bronz V), i tak to jest, że każdy pisze "mid", a później na tym midzie ma 75 AD i 0 AP i pisze, że nie ma runek pod mida, i jeszcze kończy mecz ze statami 0/10. Ale nawet jak takich ludzi zreportujemy za Unskilled Player, to Riot i tak z tym nic nie zrobi, bo po co.

279981407253602336505.png
Opublikowano

I przez to lol jest chujowy, gralem niedawno rankeda adc , mialem ok suppa, bylismy ogarnieci, a tu przychodzi jax z topa 8/1 I bylo po grze, na topie nasz byl olaf ... a na starcie tak sie klocil ze on tylko na topa idzie albo troll, to jest zalosne, gowno umieja I po chuj graja rankedy, wole grac z botami, tak serio to boty zawansowane sa lepsi niz ludzie, w chuj ogarniete boty, od nie dawna gram na topie I to dzieki mnie mam teraz wygrane gry, bo adc bym tak nie wykierowal jak topem offtankiem . Dziekuje

Przepraszam za przeklenstwa, ale to jest chore...

Opublikowano

Ja mam teraz około 180 winów i Gold Division III.

No to bronz V już na ciebie czeka.

@top

Bo ludzie czekają na ranki jak na zbawienie. Byle tylko wbić ten 30lvl na botach i ranki. Nie wiedzą że tam jest poziom wyższej klasy a runy to dla nich czarna magia. Też nie raz tak miałem. Lee sin w jugli skin za 20 dyszki, myśle no to win bedzie, a tu huj bo na starcie blue go zabiło (tak blue bo idiota nie wie że ma energie)

@up

Na tym polega wybicie się. Olaf już użył mózgu i wie że jak on jest dobry to topa rozwali i pójdzie na inne linie i sfeduje team. Niestety adc tego nie zrobisz.

Opublikowano

Przed chwila mialem znow meczyk Caitlyn. Gram sobie elegancko, wychodze z lini 5/0 i rozwalonym turretem wroga. Nasza Lux na midzie zaczyna feedowac Diane potem Sivir.. Dobra, zaczyna sie wczesne late game ja coraz bardziej feedniety przez niepotrzebny engage wroga pod naszym turretem. Potem jeden teamfight, my pushujemy do inhibitora, cofamy. No i oczywiscie moj kochany team zaczal bic sie 3v5 bodajze albo 4v5 beze mnie.. no i takim oto sposobem przegralem ze staty 16/5 chyba cos takiego..

http://www.lolking.net/summoner/eune/29505670#history

Aha pantheon pod ap....

Opublikowano

Tak to jest, jak się wbije 30 lvl i od razu się idzie na rankedy. Ci co wbiją 30 lvl i od razu idą grać gry rankingowe, nawet nie mają ukończonej 1 strony na runy, tylko pewnie samych championów. Miałem okazje grać na kolegi koncie (Bronz V), i tak to jest, że każdy pisze "mid", a później na tym midzie ma 75 AD i 0 AP i pisze, że nie ma runek pod mida, i jeszcze kończy mecz ze statami 0/10. Ale nawet jak takich ludzi zreportujemy za Unskilled Player, to Riot i tak z tym nic nie zrobi, bo po co.

Na twisted fate też masz runki ap? :D

@Top

Norma, sam gram teraz bez ukończonych runek ( smurf/main banned ) i daje radę, jedynie najgorsi są ci co grają 1 kilka rankedów, póżniej zaczynają coś ogarniać.

652601399840421198520.png

Opublikowano

~1200, czy tam początkowa dywizja, to najtrudniejszy moment wychodzenia do 1400, właśnie przez nowych graczy. Ale w Enemy też tacy mogą być, a nawet o 1 więcej, więc da się ;) Kwestia farta i umiejętności carrowania gówien.

Opublikowano

Jak dla mnie to źle wybierają drużyny. Byłem w dywizji 2 Brązu i musiałem wygrać 2 gry do 1 dywizji. I co?? 3 razy w team'ie 2 rusków, którzy piszą "solo top""i always play solo" . No i głupi ludzie dają im solo top'a a tam mają staty 0/7 po 15 min.... Wczoraj miałem gre fizzem 25/3, i co jak debilny team walił wszystko co miał w Mundo ktory miał fulll bulid i 5k hp badz Garena tak samo z full bulidem. Jedna soba gry nie ogarnie jak przegrywają dwie linie tyle ode mnie.

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

Opublikowano

Dzisiaj wbiłem 30. Zagrałem pierwszego rankeda Nocturnem w Jungli i.... Wygrałem :D

Była na prawdę dobra gra. Zero trollu i AFK. ( no może na początku nasz support był afk 2 min.)

Straciliśmy FB, ale i tak wygraliśmy :) ( chociaż z takim teamem mógłbym nawet przegrać, a i tak byłoby ekstra )

Diss_Stream.png

Opublikowano

Dlatego warto grac duo np ja gram z dobrym junglerem a chociaz sam mainuje jungle to oddaje ja temu gosciowi i ide na np supporta. Zawsze jedna osoba wiecej do wygrywania.

Jak byscie nie wiedzieli to rio zrobil tak po wprowadzeniu tego systemu ze nowy gracz musi rozegrac gry po ktorych okresla sie jego skilla i trafia do odpowiedniej dywizji. Jak jest slaby to leci do bronzu. Pozatym kazdy kiedys zaczynal.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

No to bronz V już na ciebie czeka.

@top

Bo ludzie czekają na ranki jak na zbawienie. Byle tylko wbić ten 30lvl na botach i ranki. Nie wiedzą że tam jest poziom wyższej klasy a runy to dla nich czarna magia. Też nie raz tak miałem. Lee sin w jugli skin za 20 dyszki, myśle no to win bedzie, a tu huj bo na starcie blue go zabiło (tak blue bo idiota nie wie że ma energie)

@up

Na tym polega wybicie się. Olaf już użył mózgu i wie że jak on jest dobry to topa rozwali i pójdzie na inne linie i sfeduje team. Niestety adc tego nie zrobisz.

Blue to nie tylko mana , ale tez redukcja czasu cooldownow. Z reszta jestes w Bronzie Noobku ! ;) (JDragon dziś, 14:07

Ja siedze w brązie a dobrało mi goldów i silverów w enemy ;_; Wszystko zależy od twojego poziomu, wygranych w ostatnich dniach, ogólnego win ratio itd.

Lepiej nie pisz postow.

Opublikowano

coś mi sie wydaje że właściciel tematu jest 'pro gejmerem' który każdy przegrany mecz zwala na reszte teamu

["Kiedy byłem małym chłopcem,

płakałem, że nie mam butów

na stopach. Przestałem płakać,

kiedy zobaczyłem dziecko,

które płacze, bo nie ma stóp." - Bob Marley]

Opublikowano

ja mam 600 win normal i jestem w Bronz V bo miałem 5x noob team i nie dało sie wbic sreverka ani złotka ale jakoś wyjde z tego mam nadzieje

tak, gram na nordicu i czasem przegrywam 4 pod rzad przez na przyklad 4 afkow(tak, 4 afkow xD) lub trolla albo cos takiego. Staram sie jak moge, ale czasem nie idzie. Jak wygrywac gry? isc na mida postacia mobilna badz na jungle. Gram na midzie i jungli ostatnio i ladnie mi idzie. Kiedys mialem 800 elo (to ja bylem wielkim noobem) a dzisiaj wbilem srebro i jestem z tego zadowolony bo ludzie prawie w kazdym meczu mi dziekuja nawet jak feeduje. Prawie zawsze oddaje fragi. A takie piepszenie ze przegrales bo mialem 5x noob team to jest zenada i mowi o Twoim poziomie. Przykro mi. Trzeba dlugo grac zeby cos osiagnac. Mam obecnie 46wygranych rankedow. a nie 3 ze moge osadzac ludzi po poziomie. zagraj z 20rankedow i osadzaj. I nie marz o zlocie w 4 dni bo to nierealne.

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

To co wy robicie na tym startowym "elo" ? Myśląc waszym tokiem powinniście być już w gold. Mi tacy ludzie nie przeszkadzają bo z takimi nie gram bo to nie moje "elo". Jeżeli umiecie grać to wycarrujecie gre na luzie a jak nie to będziecie się z nimi męczyć ale jak nadal wam to przeszkadza grajcie normale

do6qfp.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...