Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomocy ! wirusy :'(

bocurkocur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

mam problem bo mój PC został na dosyć długi czas bez antywirusa , po zainstalowaniu AVG 2012 żadna z osłon niebyła aktywna , po prostu nie działały . co jakiś czas AVG wykrywał wirusy których nie mógł usunąć a teraz trojany bombardują moje PC niepotrzebnymi procesami przez co wciąż się zacina i muszę go resetować , z tym nieda się grać ani pisać na fb i to jest po prostu nieznośne więc jeśli ktoś ma pomysł jak to naprawić to proszę o pomoc bo ten PC to zdychający gruchot , ma 12 lat :D

jeśli niema innej opcji niż format to jeśli możecie to podajcie systemy które pociągnie ten gruchot :)

konfiguracja :

karta graficzna : GeForce FX 5200 ( 128 MB )

pamięć RAM : 1 GB

procesor : AMD athlon XP 2200+

sprawdzałem windows 7 home premium bo mój znajomy ma ale boję się że moje pc może nie pociągnąć pracy systemu razem z aplikacjami takimi jak google chrome :(

Opublikowano

skan malware bytes i hitmanem pro

ale daj logi otl w dziale poradniki masz temat logi co i jak a potem ci fresh powie co masz w kompie

Opublikowano

Jeśli nie idzie zrobić loga w trybie normalnym to spróbuj w trybie awaryjnym .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Czemu Ty kurwa piszesz coś skoro wyżej już to pisali? Spamisz i to bezsensu..

ostatnim razem jak skanowałem malware bytes zjadło mi system i musiałem oddać PC do naprawy , nie chcę powturki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...