Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

prawdziwy elf znaleziony w niemczech

Vende!ta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak patrzę na to, to wydaje mi się że zrobiony jest z plasteliny a te ala skrzydełka to liście.

I tak fake, nie ma elfów.

albo @ UP2

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Elfy nie istnieją moje drogie dzieci. Pamiętajcie, to są Niemcy. A co stoi na drodze miłości na całym świecie? Niemcy. Dlatego też to nieprawda. -.-

Opublikowano

slaby troll.... tfu, elf. pewnie firma gameforge nowego moba do metina chce wprowadzic

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

są inne, te "elfickie" są bardziej gładkie, te są poszarpane

@up.
A co ja wcześniej pisałem...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

haha :D przepraszam :D btw moze poprostu czymali w skiążce i sa takie plaskie i suche :D

nie chodzi o to.

chodzi o brzegi tych liści te elfickie są takie gładkie ( ) a te Twoje takie poszarpane } { :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Zbliża się koniec świata, w rosji spadają metiny, tutaj elfy, abdykacja papieża!! Ja was ostrzegam, ten dzień zbliża sie wielkimi krokami!!!!

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

nie chodzi o to.

chodzi o brzegi tych liści te elfickie są takie gładkie ( ) a te Twoje takie poszarpane } { :D

dlatego napisałem że mgli trzymać w ksiązce zeby ie obsuszyć i zgladzić

muzycznapomaranczvandet.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To jest jednym słowem nie możliwe, wszelkie obrazy etc. na facebooku to zwykłe oszustwa ,połowa fb. może Cie okłamać, a Ty nawet nie będziesz wiedział kiedy. Nie takie rzeczy ludzie potrafią robić, nie dawajcie się wkręcać.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

O kurwa ciekawe ile ma deffa i jakie bony są na nich. Bo kurwa ludzkość musi już zacząć na nie eq robić, żeby ubijać w razie eventu.
A najbardziej ciekawi mnie co z nich dropi, może jakieś wyjebane tablety, iphone ;OO
Zajebiście by było, ale najlepsze jest to że trzeba iść i je kurwa znaleźć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...