Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MORHENCRAFT][1.4.6][SURV+FACTION][100 SLOTÓW][TS3][DEDYK][12G RAM][12GHz]

McGwardzista

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powodzenia wszystkim, administracja nie ogarnia. Piszą, że serwer off od 9 do 12. Serwer włączają dopiero od 16. Pytam się administracji, Ci zaś po 3 moim pytaniu dopiero odpowiadają ale nie na temat. Na dodatek znów był restart, i poszło się kochać miłością wielką całe eq oraz frakcja. Odradzam serwera

Opublikowano

Co? Kolejny reset? :D

I Wy się jeszcze tam męczycie?

Ja na przykład dostałem bana, powód- "tak to nie ma". Co robiłem? Expiłem sobie acrobatics z mcmmo : D

Serwer dno, "admini"- dzieciarnia, dlaczego?

Dlatego:

- to chyba piąta prezentacja serwera, totalny spam

- trzeci reset? Nie ruszą chłopaczki głową tylko jak coś nie gra to bum! reset

- poziom "adminowania", jak widać w komentarzach wyżej ( i tych z poprzednich topiców, już usuniętych)- zerowy

- napisałem czas jakiś temu na ich forum o unban, wątpię, że w ogóle wiedzą o istnieniu tego forum

- sam dostałem bana za expienie a "admin" pewnie do teraz nie widzi co się dzieje w /mctop, jak ludki z nikąd pojawiają się ze statami >900 : )

Także nie polecam! Chyba, że lubicie pograć tydzień a potem od nowa, i tak w kółko.

Opublikowano

reF@

serwer jest on 24/7 zobaczcie,!

No pewnie jest on 24/7 ale chyba Tylko dla Was... ;)... no ale mniejsza o to nie moja sprawa... sami sobie zaszkodziliście bo przez wasze błędy gracze stracili wszystkie itemki... i cała ich praca przepadła... no ale Was to nie interesuje przecież wy w ogóle nie zwracacie uwagi na gracza lepiej tylko "Kto chce kupić svipa?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...