Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaką postać wybrać

Kodix6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jaką postać proponujecie zrobić na rl serwer:Guardia no-pvp. W grę nie wchodzi pallek.

Piszcie postać i dla czego.

logo2db.png

Kliknij w obrazek i czekam na ocenę

:)

Opublikowano

Tak prawde mowiac po update-ach liczy sie tylko palladyn i knight. Palladyn ogromne dmg, nie bierze dmg na "klate" i leczenie ma dobre. Knight nie do ubicia przez potwory/graczy, ah to utito tempo + exori gran ico na hlvlu i hity poza 500 hp. Osobiscie mialem knighta 94 i slabo sie nim gra (niestety knight wolno expi), potem gralem druidem wbilem mu 76lvl. Exp ciekawy, szybki ale z waste to juz inna bajka... Z czasem zaczolem grac palladynem, wyskilowalem go na 25lvlu do 75 dista i kupilem pacc 2 razy na 30dni i wbilem 88lvl i powiem tak druid szybciej expi od palladyna ale wlasnie jest to ale druid czesto wpada w dlugi, brakuje mu kasy na exp kiedy palkiem kasa nigdy sie nie konczy. A od 70 lvla dostajesz drill bolty ktore sa tanie bo 11gp to malo a w Wyrmy/dragon lordy/hydry tluczesz nawet poza 400! i to jeszcze z dystansu 6sqm. Dlatego mimo wszystko polecam palladyna, druidem jedynie jestem w gildi (serwer open pvp) to druidem jestem bardzo przydatny parale, krzaki, sd. Ale ty grasz na npvp wiec odradzam druida i knighta. Dobym wyborem jest pallek nie wiem jak jest z sorkiem bo nie gralem nim. Sory za brak polskich znakow ale pisze z telefonu.

Opublikowano

Wybrałem Knight mógł by mi ktoś podesłać BBota albo TibiaAuto ?

logo2db.png

Kliknij w obrazek i czekam na ocenę

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...