Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Da się? Da.

termiator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Większość z was mówi często, że trafia na nobków itd itp, że nie da się wycarrować takiego teamu : D

Proszę bardzo:

1361002469-U86427.jpg

Pozdrawiam i zachęcam do komentowania : >

@Edit oczywiście będę dawał coraz to świeże screeny. Teraz akurat gram znowu caitlyn, może wygram : D

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

W lolu jest tak, że albo masz dobry team, który nafeeduje bota/mida/topa na 10 przewagę killów nad wszystkimi i masz gwarantowany lose.

Na diamencie jest przeważnie jeden równy poziom, więc tam zależy od tzw. "skilla", z roli junglera, czy supporta, którzy zazwyczaj ustawiają gry.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No tak. Silver 4. Nie dziw się że carrujesz adc, na wyższym elo wystarczy Twój przeciwnik wybierze focus i papa :c

Opublikowano

No tak. Silver 4. Nie dziw się że carrujesz adc, na wyższym elo wystarczy Twój przeciwnik wybierze focus i papa :c

Ludzie mi powoli nie dają grać adc, bo wiedzą że zawsze na mnie wpada 20k ultów. :f

Opublikowano

Też nie raz miałem nie wiadomo ile wygranych pod rzad, to o niczym nie swiadczy.

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Zawsze da się wyccarować. Ale jak są tacy ludzie, którzy zaraz płaczą i wyzywają, to wiadomo, że mecz przegrany. A tak to obiąc dobrą strategie i cisnąć.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Też miałem seryjkę 4 wygranych a 5 runda to taki '' polaczek'' jak to się mówi i pisze że on chcę jugnle jax i 2 min że on tej postki nie ogarnia bo jest za trudna ..... .

Opublikowano

W lolu jest tak, że albo masz dobry team, który nafeeduje bota/mida/topa na 10 przewagę killów nad wszystkimi i masz gwarantowany lose.

Na diamencie jest przeważnie jeden równy poziom, więc tam zależy od tzw. "skilla", z roli junglera, czy supporta, którzy zazwyczaj ustawiają gry.

co Ty możesz wiedzieć o diamentcie xDD

cait+nunu/lulu = soloqbotgg

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

W dużej mierze to zależy od Twojego Teamu i przeciwników, który pozwoli Ci na grę. Czasami zagrasz swoim ulubionym stylem, a czasami przeciwnik nie pozwoli Ci na nic = ] Taka prawda, wygrasz 5 rankedów, a kolejne 5 przegrasz. Wiem z własnego doświadczenia w jeden dzień wycarrowałem 5/6 gier, a na drugi dzień przegrałem 2/3.

Opublikowano

co Ty możesz wiedzieć o diamentcie xDD

cait+nunu/lulu = soloqbotgg

Tak dużo, że nawet sobie nie wyobrażasz. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...