Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Prestiż

Konsolowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy z każdym nowym prestiżem dostaje się jakby możliwość odblokowania dowolnego przedmiotu na dany lv pomimo, że go nie posiadamy?

Jestem przy prestiżu 1-wszym i mam 46 poziom. Zauważyłem, że mogę odblokować sobię np: AN-94 a on jest od 55.

Więc co nowy prestiż to mogę coś odblokować sobię, tak? Czy z perkami też tak jest? I ile mam możliwości odblokowania na dany prestiż.

Będzie + i 5

Opublikowano

Tak po każdym zrobieniu prestiżu możesz wybrać na co chcesz wydać prestiż token

jest tam do wyboru odblokowanie jednej rzeczy na stałe albo 1 dodatkowa klasa.

I ten token na odblokowanie działa na wszystko także killstreaky. Za jeden prestiż dostajesz jeden token do odblokowania.

Jeżeli pomogłem nie bój się dać [ + ]

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie opłaca się robić prestiżu moim zdaniem dlatego że nic nie tracisz i nic nie zyskujesz oprócz jakiegoś inne obrazka !

co najwyżej zrób 1 prestiż bo wtedy będziesz mógł dostawać tytuły za wyzwana z perków itd.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak dla mnie prestige się opłaca , dzięki temu gra ci się zbyt szybko nie znudzi (cały czas masz ochotę pnąć się wyżej i wyżej)

Opublikowano

Prestiż nic ci nie daje tak jak @UPx2 co najwyżej męczące nabijanie lvl.

Opublikowano

@up

Skoro męczy cię nabijanie lvla to widocznie nie jest to gra dla Ciebie. Pomyślmy. Najlepiej to na start dać możliwość używania wszystkich broni, dodatków, perków itp. Po co komu lvle? Eh ci dzisiejsi gracze. Co do prestiżu jest to ciekawe urozmaicenie. A co najważniejsze kto nie chce ten z niego nie korzysta.

Zgadzam się z Zaidem i sam dążę do zdobycia ostatniego prestiżu. Szacunek dla tych którzy go już mają.

1288437915-U250279.jpg
Opublikowano

@Power nabijanie lvl mnie nie męczy mi o to chodziło że meczące jest nabijanie prestiży i nic z tego nie dostajesz.

We wszystkich COD'ach miałem max prestiż oprócz Black Ops'a 2. Jaki szacunek ? za 3 miechy to będzie bez sensu bo i tak już powoli 99% ma zhackowany prestiż.

Opublikowano

Napisałeś o męczącym nabijaniu lvli więc zrozumiałem że to one bez względu na prestiż cię męczą :). Jeśli nie to źle zrozumiałem wypowiedź. Oczywiście szacunek dla tych, którzy zdobyli go uczciwie. A najczęściej widać to w grze.

1288437915-U250279.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...