Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] HTC Desire czy się opłaca?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, iż ostatnio zgubiłem swoją ukochaną xperie x8 poszukuje nowego telefonu, w CENIE +/- 350 zł.

Wpadł mi w oko HTC DESIRE, czytałem że krótko trzyma? czy to prawda? Ja telefon chcę do muzyki i paru aplikacji/gier. HTC mi się podoba wizualnie i w specyfikacjach nie jest źle. Czy opłaca sie brać taki telefonik? Czy może możecie znaleźć jakiś inny zamiennik? Lepszy?

sygnature.png

Opublikowano

HTC Desire jest dobrym wyborem jak na cenę 350 zł. W tej cenie polecam także LG Swift L3 oraz HTC Wildfire S. Oba te telefony są co prawda mniejsze od Desire, ale bardzo funkcjonalne. Skłaniam się bardziej ku LG - wydajny, bateria w porządku, aplikacje się nie wieszają.

HTC DESIRE:

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/htc/desire/HTC-Desire.html

LG Swift L3:

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/lg/optimusl3/
Opublikowano

To ma być nowy telefon czy używany?

Jeśli może być używany i do muzyki to polecam SE LWW (WT19i) bez problemu do 350zł wyrwiesz używany w dobrym stanie

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ten soniak mi sie nawet spodobał, tak telefon może być używany, dobrego smartfona w cenie 300 zł nie znajdę.

Dlaczego ten SE LwW jest dobry do muzyki czym sie cechuje?

sygnature.png

Opublikowano

Ten soniak mi sie nawet spodobał, tak telefon może być używany, dobrego smartfona w cenie 300 zł nie znajdę.

Dlaczego ten SE LwW jest dobry do muzyki czym sie cechuje?

W końcu to telefon z serii Walkman. 2 stereo głośniki, funkcja xLoud. Sam mam go w tej chwili i szczerze polecam.

Do tego wydajnościowo o wiele lepszy od ww. Do tego dochodzi dobra optymalizacja od Sony i wsparcie.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Ja mam htc desire z i jestem zadowolony . Bateria trzyma mi do 3 dni piszac tylko sms. Jak szukasz htc to tylko z androidem wyzszym niz 2.3.3 . Bo na 2.3.3 zainstalujesz 2 apki i reset fona bo nie chce sie wlaczyc . Bardzo wadliwa ta wersja andka

BUM

Opublikowano

Dzięki wam wszystkim za pomoc;) wybrałem SE Live, zakochałem sie w tym telefonie, już do mnie idzie z warszawy. Wszyscy mają po lajku.

sygnature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...