Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] problem z nowym kamermodem

radek96zmc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z najnowszym kamermodem, otoz , gdy mnie z niego kicknie lub przejde przez teleport i probuje sie po tym zalogowac to po momencie wyboru postaci dostaje takiego laga, ze tylko zamkniecie przez menedzera zadan pomaga. Jak wlacze od nowa to znow dziala do pierwszego kicka i tak w kolko. Czym to moze byc spowodowane i jak sie pozbyc tego problemu ?

Z gory dzieki.

Opublikowano

Szczerzę to ja zawsze tak miałem. Był lag i się nic nie dało zrobić, jednak gdy 'pasek' się załadował to wszystko wracało do normy chociaż nie było animacji ładowania. Może to być wina nieaktualnych plików systemowych, jak np. Microsoft VB C++ lub .NET Framework. Oto najpotrzebniejszy plik według Kamera do prawidłowego działania moda:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29
Opublikowano

zle sie moze wyrazilem, ale ja tego laga lapie juz po zaladowaniu sie paska, tzn wybieram postac pokazuje sie ekran z paskiem ladowania i jak dojdzie do konca to zamiast uruchamiac sie gra to ja dostaje laga i nic sie z tym juz nie da robic, nie da sie przeczekac nawet normalnie zamknac tylko menedzer zostaje

Opublikowano

tak, zainstalowalem to, frameworka 4.5 i wszystkie aktualizacje z windows update. Dalej ten sam problem, nic nie zmienilo. Reinstall moda rowniez nie pomaga.

Opublikowano

wgraj od nowa i bedzie chodzic

Chyba wyżej pisał ,że reinstal nie pomaga.. otóż ja też mam problem bo w ogóle nie chce działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...