Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2 i Mod.

mikisnk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wielki problem w metiniie PL gram na modzie ale kiedy chcę przejsc np przez staruszka z m1 na ognista robi mi się że ekran ładowania skonczy się ładowac i zostaje łto ładowania się przez przejscie nie moge grac niby widac postac mini mapke itp dodaje ss

http://zapodaj.net/f...3d57fd.jpg.html

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Bywalec
Opublikowano

Ale najpierw musisz go spatchować i dopiero wtedy wklejasz kamermod'a, podmieniając pliki w PL'u.

Opublikowano

Daj ten link w CODE. Zrób to do 20.00 :)

Co do problemu. Pobierz NETFramework oraz Microsoft Visual C++..

Gz! Zajebisty moderator jestes... co ma netf lub c++ do błędu mapy w grze? xD

Masz aktualnego moda?

Opublikowano

4.5 nie chce mi się zainstalować może byc 3.5? mam aktualnego moda zrobiłem wszystko co kazaliscie to się dzieje też jak się loguje na obszar gdzie jest dużo mobków

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niestety mam ten sam problem juz od paru dni i nie mogę żadnym sposobem go naprawić , metin zpatchowany wgrany od nowa kamermod i ciągle to samo a chcialem zaznaczyć że jak uruchomię metin normalnie bez moda to nie ma tego problemu.

Opublikowano

Mialem podobny problem i nie wiem jak zniknal. Dodalem tylko mobberhacka do klienta z modem moze to mialo jakis wplyw ale nie jestem pewny. Jak pomoglem duzo lajkow poprosze.

47670d197bdcd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...