Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 1h PBDO BOt

kendzioleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się aktualnie, ponieważ trial został wyłączony przez twórców.

Opublikowano

120 zl to nie duzo kurde wybulcie troche a sie zwroci:) bo na trialach to duzonie zwojujecie tez tak kombinowalem i wiem ze to dobry zakup byl

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

i na co klniesz łbie nie kazdego stac jak nas dlatego sie pyta tez dojdzie do tego by kupic i se zaoszczedzi wiec miej na pozur co pisesz bo baniki poleca :)

Ilovepolandkurw

nie ma kurwa triala , japierdole kupcie se tego jebanego pbodo bota i boccie a nie na free licencjach :/

Opublikowano

Biedni? A internet skąd?

Sprzątaj, odśnieżaj itd. a te 120zł szybko zarobisz.

Pewnie nie biedni tylko nie wiesz jak zrobić przelew.

Opublikowano

Trial time is currently disabled for our DarkOrbit Bot! - źródło pbdo-bot.com

Jeśli nie macie tyle kasy na licencję do PBDO, to polecam kupić licencję do KBot-a. Kosztuje 40zł, które zwraca się w ciągu 1 doby latania :P. Od pewnego czasu Ivan wziął się za siebie. 3 ostatnie aktualizacje wyszły bardzo szybko :).

Pozdrawiam

Opublikowano

120 zl to nie duzo kurde wybulcie troche a sie zwroci:) bo na trialach to duzonie zwojujecie tez tak kombinowalem i wiem ze to dobry zakup byl

Chyba kogoś powaliło by wywalić tyle kasy za bota - za 120 zł to można kupić dowolną oryginalną gierkę. Gdzie te czasy gdy co chwilę wychodziły darmowe cracki? Obecnie fora zostały opanowane przez handlarzy botów i zamiast sobie pomagać za free bo po to stworzono to forum to tylko kasa,kasa,kasa
Opublikowano

hehe no kazdy chce zarobic;d za darmo to nawet w morde teraz nie dostaniesz:)

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Nic obecnie nie ma darmowego ;\ Tylko KBot/IBot trial.

Chyba kogoś powaliło by wywalić tyle kasy za bota - za 120 zł to można kupić dowolną oryginalną gierkę. Gdzie te czasy gdy co chwilę wychodziły darmowe cracki? Obecnie fora zostały opanowane przez handlarzy botów i zamiast sobie pomagać za free bo po to stworzono to forum to tylko kasa,kasa,kasa

Po prostu obecnie, b. ciężko scrackować pbdo, ale da się.

Opublikowano

Nic obecnie nie ma darmowego ;\ Tylko KBot/IBot trial.

Rzeczywiście, kiedyś dało się wyłączając sieciówke bo był jakiś bug fajny, dostałem nawet 48 od Ciebie za to ;)

A teraz niestety wszystkie bugi/patchery resetujące czas online/ inne tego typu rzeczy nie działają także nie da się tego włączyć/ominąć już.

7yo9.png

Opublikowano

Mam pewien pomysł na serwer :D

Kup licencję i grę.

@topic

Możesz też czekać na boxybota.

Opublikowano

Mam pewien pomysł na serwer :D

Kup licencję i grę.

@topic

Możesz też czekać na boxybota.

i to mi sie podoba a pozatym ostrzegam laikow iz obecne ibot crack i openstechl crack to bardzo mile trojany trudno sie ich pozbyc jak nie wiesz jak kompa przeinstaluj hehe

Opublikowano

i to mi sie podoba a pozatym ostrzegam laikow iz obecne ibot crack i openstechl crack to bardzo mile trojany trudno sie ich pozbyc jak nie wiesz jak kompa przeinstaluj hehe

Do czasu... podobno V.I.R.U.S robi znowu crack'a do ibot'a

Oczywiście tak jak kbot, ten crack będzie płatny :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...