Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pliki Serwerowe mody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, z znajomymi chcieliśmy założyć serwa dedyka na ycraft. Zależy nam na Ic2 i thaumcrafcie 3 (serw na 1.4.6) niestety, po godzinach szukania poradników, i trzech zepsutych myszach od rolowania stron, nic nie udało się nam osiągnąć. Liczę na pomoc kogoś ogarniętego, kto albo da nam gotowe pliki (za co bylibyśmy wdzięczni) albo wytłumaczył łopatologicznie jak to zrobić (dobry poradnik też ujdzie)

Pozdrawiam

Niech płomień wiary płonie jasno

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

jesli zakladacie zwykly serwer z kolegami na modach musicie pobrac rozszerzenie server.jar z minecraft.net i w tefy mozesz wrzucac mody

co do gotowca to chyba byl jakis,ale dawno temu i na stara wersje bodajze,wiec odkop bylby bezcelowy ;)

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

znajomy od tych spraw czynił to (w poradnikach tak radzono przecież) Natomiast gotowca, to wiem że raczej odpowiedniego nie ma, ale ktoś kto to ogarnia, poświęci 5 min, i bez większych problemów to zrobi. Oczywiście, lubie to + plusy/ minusy przez co najmniej tydzień (może jeszcze znajomi, jeśli przestaną się lenić też będą dawać) wiem, jestem męczący

ps. Chyba z dedykiem to takie proste nie jest, bo mam dwóch znajomych już mi na tym zawiodło p; sam im pomóc tak nie mogę, bo mam do nich za daleko a wolałbym się nie bawić tymi pliczkami na swoim zmutowanym tosterze

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...