Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po co to ?

rak222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po to by sobie ulżyć a wybicie z głowy dziewczyny polecam młotek

Opublikowano

Bo są pierdolnięci ?

A tak na poważnie to nie mam pojęcia, nie rozumiem tego, czy to związane jest z problemami, czy jakaś przyjemność z tego, widziałem kilka kumpeli miały pocięte ręce, ale się tego wstydziły, bo wykręcały się typu przecięłam się itp.

Opublikowano

Omg, głupszego pytania się nie dało zadać? Nie pytaj "po co?", tylko "dlaczego?". Nic nie napisałeś o dziewczynie to skąd mamy to wiedzieć? Może cierpi na nerwicę albo depresję, porozmawiaj z nią, próbuj znaleźć przyczynę zamiast się głupio pytać na forum o grach.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Proponuję wziąć się za robote, a nie takie głupoty robić...

Powiedz, że ręki nie używa się jako deski do krojenia. :D

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Admin Cienia
Opublikowano

Jak masz dziewczyna która się cieła/tnie to daruj ją sobie, z takim patolem życia sobie nie ułożysz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Kiedy odczuwasz potrzebę samookaleczenia: Jeśli jesteś w stanie powstrzymać się od zadania sobie ran przez kilka godzin, uczucia te zazwyczaj mijają. Spróbuj z kimś porozmawiać, wyjdź z domu, posłuchaj muzyki, lub zajmij się czymś (nieszkodliwym), co Cię interesuje. Spróbuj się rozluźnić i skupić na czymś przyjemnym. Wymyśl inny sposób na rozładowanie emocji, np. ściskaj w rękach kostki lodu (można je zrobić z czerwonym sokiem, żeby wyglądały jak krew), lub narysuj czerwone kreski na skórze. Zadaj sobie „nieszkodliwy” ból, np. zjedz ostre chilli, lub weź lodowaty prysznic. Skup się na tym, co pozytywne. Zrób sobie przyjemność – idź na masaż. Zacznij prowadzić dziennik, lub napisz list o tym, co się z Tobą dzieje – nawet jeśli nikt inny tego nie przeczyta.

Tak na serio to nastoletnia depresji nie da się przewidzieć...
Opublikowano

Weź jej przemów do rozsądku, aby tego nie robiła. Radzę zastosować zastraszenie. Jeżeli Ci na niej zależy wybij jej to z głowy, nakrzycz na nią żeby tego nie robiła tylko się wzięła za siebie i szła do przodu...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

jak sobie bierzesz dziewczyne to chyba po to aby z nią być do końca życia, co nie?

więc pomyśl czy chcesz za żone takiego dziwaka, który ma wieczne problemy.

powodzenia.

Opublikowano

Jak masz dziewczyna która się cieła/tnie to daruj ją sobie, z takim patolem życia sobie nie ułożysz.

kuamiesz

Ja o takich ludziach myślę że są słabi w chuj tną się tak by ich ktoś uratował.

Jak jej to wybić z głowy? Pierdolnij tak patelką w łeb by tefal na czole się odbiło.

Jeżeli to nie pomoże to zwal konia i zapomnij o niej

1352641071-U702704.gif

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...