Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wbijać, czytać.

Snikersss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam wszystkich!

Na nowo otwarty kanał youtube'owy.

Nazwa kanału: TheSnikers96

Rodzaj: Gamingi

Wiek autora: 17 lat

Ogar autora: Jest

Subskrypcje: ... (dzisiaj jest 3 dzień istnienia, więc...)

Wyświetlenia: To samo co w subskrypcjach

Zalecenia: Przed obejrzeniem filmów, zachęcam do obejrzenia 4 odcinka Vice City, ponieważ w poprzednich jest słaba jakość video, natomiast w 4 odcinku VC już jest prawidłowa i taka będzie w następnych filmach.

Informacje o kanale:

------------------------------------------------

Rozpoczęte serie:

-Dead Space 3,

-GTA: Vice City.

Skończone serie:

Planowane serie:

-GTA: San Andreas (po skończeniu VC),

-GTA: IV Liberty City (po skończeniu SA).

-Don't Starve (nie mam pojęcia kiedy).

Zawieszone serie:

------------------------------------------------

Kontakt ze mną:

Skype - snikers9966

Gadu-gadu - 40982673

E-mail - [email protected]

Facebook - http://www.facebook.com/pages/Snikers/463670267021529

Nie odpowiadam na wiadomości typu:

"ej"; "siema"; "jesteś?" itd.

Jeżeli masz jakąś sprawę pisz pełnym zdaniem, na temat i bez zbędnego pitolenia.

----------------------------------------------------------------------

Link do kanału:

http://www.youtube.com/user/TheSnikers96

Pozdrawiam wszystkich!

@ref

@ref x2

Opublikowano

Jeżeli to ty, to nie jesteś ogarnięty.

Co mnie wiek, co mnie subskrypcje, co mnie wyświetlenia? Ja mogę oglądać gościa z zerowymi subskrypcjami & wyświetleniami oraz może mieć 12 lat, byleby był ogarnięty.

Ref - ban.

A poza tym - jak mam na to odpisać?

Co raz więcej idiotów w internecie spotkać można Q_Q

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jeżeli to ty, to nie jesteś ogarnięty.

Co mnie wiek, co mnie subskrypcje, co mnie wyświetlenia? Ja mogę oglądać gościa z zerowymi subskrypcjami & wyświetleniami oraz może mieć 12 lat, byleby był ogarnięty.

Ref - ban.

A poza tym - jak mam na to odpisać?

Co raz więcej idiotów w internecie spotkać można Q_Q

1.Za ref ban? Nie wiedziałem, wybacz.

2.Co o mnie wiesz, skoro nazywasz mnie idiotą?

3.Czepiasz się tego co podałem w informacjach. Według mnie podałem najważniejsze informacje, które przyciągną jednak chociaż te kilka osób, aby kliknęły i chociaż zerkneły na kanał.

4.Przecież na to odpisałeś, więc? A poza tym nikt Ci nie każe odpisać.

5.Po czym wnioskujesz, że nie jestem ogarnięty?

Pozdrawiam Snikers :)

Opublikowano

3.Czepiasz się tego co podałem w informacjach. Według mnie podałem najważniejsze informacje, które przyciągną jednak chociaż te kilka osób, aby kliknęły i chociaż zerkneły na kanał.

Po tym że regulamin się czyta, jakbyś przeczytał to byś nie robił takich głupich tematów.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Ok. Skoro popełniłem taki ogromny błąd to temat można wyrzucić do kosza i zamknąć i kij wie co tam jeszcze, ale ciekawi mnie kto wchodzi na forum i odrazu czyta regulamin... Znając życie regulamin jest godzinną lekturą, którą zapomninamy po 5 minutach od przeczytania.

Opublikowano

1. Regulamin.

2. Czytając temat, to wiem.

3. Takie coś nie przyciąga osób.

4. Odpisałem, ale nie wiem jak ZGODNIE z tematem odpisać.

5. Po temacie.

Pozdrawiam, KlauS.

PS. Może temat tak delete?Bo ref...

@up

Ja nie czytałem regulaminu, a znam cały ;) Ucząc się na błędach innych wiesz wszystko, a nie wbijasz i od razu taki temat.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Dobra robi się niepotrzebny spam... Przyznaję się do błędu. (Brak znajomości regulaminu, ale nic więcej ;p). Temat do kosza lub usunięcia.

Opublikowano

Dobrze powiedziałeś. To są tylko plany... FanPage hmmm.... Jakiś kontakt dla przyszłych widzów (wiadomo FB... Szybkie, łatwe i przyjemne).

I dzięki za zainteresowanie z twojej strony :)

Opublikowano

Na początku nie będziesz miał w ogóle widzów, więc nie ma po co robić fan page(moim zdaniem). Źle że nie zacząłeś od dobrej jakości z początku. Nie polecaj ludziom oglądania od 4 odcinka, bo to bez sensu oglądać 4 odcinek skoro się nie oglądało poprzednich. Powodzenia z kanałem.

//edit. nie pisz że masz coś do kitu, czy coś Ci się nie podoba. Uznaj że masz wszystko zajebiste, pamiętaj - to ludzie którzy oglądają mają Ci wytykać błędy. Rób raczej krótsze odcinki (15min?) osobiście jak widzę odcinek 30minutowy to połowę przewijam. Staraj się skrócić monotonne akcje, np. dojazd do osoby która daje robotę(nie oglądałem, więc nie wiem co tam robiłeś) w takich przypadkach przycinaj, albo przyśpieszaj filmik.

//edit2. no i skróć trochę te intro, 12 sekund stojącego napisu z dwoma płomieniami to za dużo ;) Intro raczej powinno być krótkie, przy stojącym napisie strasznie się nudzi.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Dzięki za rady. Właśnie tego oczekiwałem od osób czytających ten temat. Polecam od 4 odcinka, żeby odrazu się nie zraźic, a jeśli kogoś zainteresuje seria to myślę, że przeboleje te 3 odcinki w słabszej jakości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...