Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft :D

Haros228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem gram na servie skyblock i on jest prawie caly czas pelny znacie moze jakis mod lub cos w tym stylu co moglo by mi pomoc np. cos co odswierzc lise serverow caly czas. Z gory dziekuje za pomoc :D

Arcymistrz
Opublikowano

Niestety nie jest to możliwe bez wgranego na serwer pluginy bypass slot. Bez niego nie masz możliwości wejścia na serwer.

Opublikowano

Niestety nie jest to możliwe bez wgranego na serwer pluginy bypass slot. Bez niego nie masz możliwości wejścia na serwer.

Niema takiego np moda co jak zwolni sie miejsce cie dolaczy?

Opublikowano

WeepCraft ma opcję dołączania do serwera po podanym okresie czasu, tj. możesz ustawić sobie, że będzie Ci dołączało do danego serwera co 20 sekund. Będzie dołączało do czasu, aż zdołasz wejść.

Opublikowano

WeepCraft ma opcję dołączania do serwera po podanym okresie czasu, tj. możesz ustawić sobie, że będzie Ci dołączało do danego serwera co 20 sekund. Będzie dołączało do czasu, aż zdołasz wejść.

A wiesz jak sie ten mod sam nazywa???

Opublikowano

A wiesz jak sie ten mod sam nazywa???

lol no weepcraft

(wysłałem ci na pw link gdzie możesz ściągnąc)

Tu jest Wszystko 1359801264-U179206.png

Opublikowano

No tak, ale przecież to byłoby bez sensu. Bo każdy gracz = jeden slot.

Jeżeli jest 400 slotów i gra 400 graczy i nagle Ty wchodzisz z hackiem czy modem i jesteś 401 na serwerze, gdzie 400 slotów to jest to nie realne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...