Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sory ze tu ale tu najwiecej ludu :)

lunex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu sory ze tu, ale tutaj najwiecej ludzi siedzi ;)
Siema mam maly problem. Gdy cos pobieram np. adobe flash player to pobieranie sie konczylo, ale jednak nie, bo pisze że pobrano np: 15,4/15,5 i tak stoi stoi i stoi, zostawilem nawet kompa na noc zeby pobral, ale nic... Moze ktos pomoc? to bardzo pilne.
Mialem tak przed formatem tez, ale dzis zrobilem go i nadal tak jest :(

korzystam z Windows xP professional sp3 a przeglądarka to Exploler bo innej nie moge pobrac.
Z góry dzieki za pomoc . Daje + ;)

c2br.jpg

Opublikowano

Hmm. Nie wiem o co chodzi. Ja gdy pobieram jakiś plik, to mam tak pod koniec, ale tylko z 10 sekund (Przeglądarka Mozilla Firefox). Poproś kolegę, aby ściągnął inną przeglądarkę u siebie i dał Ci np. na pendrive.

expeliarmus_zps84c9ccee.png

Zbieram Like :)

Opublikowano

Jednak sie obawiam, ze będzie to samo. Bo przed formatem kompa mialem chrome i bylo to samo, odinstalowelem bo myslalem, ze ona cos glupieje, ale juz sam zglupialem :P

c2br.jpg

Opublikowano

Masz za dużo wirusów, które blokują download. Ja miałem tak, które blokowały mi tylko ściągnięcie jakiegokolwiek antywirusa. Idź do kumpla ściągnij Dr. Web CureIt i po sprawie.

Opublikowano

chyba EXPLOITA złapałeś :) (Exploit - program mający na celu wykorzystanie błędów w oprogramowaniu.) Przeskanuj komputer Antywirusem (polecam Eset NOD32) i zainstaluj CCleaner, wyczyść błędy w rejestrze. Mam nadzieję, że pomogłem.

expeliarmus_zps84c9ccee.png

Zbieram Like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...