Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Poseidon - koleiny bóg ?

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już widzę po samym dmg, że ulti będzie wyebane w kosmos tak jak ma ao : s
Ciekawe czy jest ciężki do zabicia, trzeba dziś zagrać :D

Opublikowano

Powiem tak : vs neith wygrywa, bo nimam jak uciec.... -.- Ult dmg masakryczny, lecz cała reszta słaba :D

Nie prawda :D Skill nr1 czyli ta fala ma duże także dmg jeżeli trafisz :D Skill nr 2 gdy jesteś 1vs1 i blisko to bijesz potrójnymi hitami czy sporo :D Skill nr3 spowalnia przeciwnika oraz na wyższym lvl zadaje nawet po 50 i to z jaką prędkością :D Ulti to już w ogóle masakra, stun + wysokie dmg. Podsumowując postać ma duże dmg i da się nawet nim uciekać :) W teamfight'ach jest super :)
l9WHU.png

Opublikowano

Powiem tak :

Skill nr 1 pomaga przeciwnikowi w ucieczce :D chociaż dmg ładny, ale trzeba trafić.....

Skill nr 2 bardzo słaby....

Skill nr 3 wnerwiający jak się gra neith..., bo nie moge skoczyć i uciec....

Skill nr 4 Ulti.... na 5 lvl'u dmg bardzo mały (oczywiście jak znajdziesz się w centum skill'a to duży dmg, odrzucenie, stun...)

Jedyne Combo Skill'a nr 3 i Ulti potrafią zdziałać coś =)

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Powiem tak :

Skill nr 1 pomaga przeciwnikowi w ucieczce :D chociaż dmg ładny, ale trzeba trafić.....

Skill nr 2 bardzo słaby....

Skill nr 3 wnerwiający jak się gra neith..., bo nie moge skoczyć i uciec....

Skill nr 4 Ulti.... na 5 lvl'u dmg bardzo mały (oczywiście jak znajdziesz się w centum skill'a to duży dmg, odrzucenie, stun...)

Jedyne Combo Skill'a nr 3 i Ulti potrafią zdziałać coś =)

Skill nr 2 słaby? Proszę Cię... To ty chyba nie wiesz jak go używać :) Z bliska gdy bijesz nim to masz podwójne hity ze skilla + swoje co u mnie nawet po 500 biło więc nie gadaj bzdur :D Skill nr3 bardzo dobry, duże dmg nawet na wyżym lvl dochodzi mi do 70 + spowolnienie:) Ulti wysokie dmg + stun i gdy jest w stunie bijesz skillem nr 1 i leży, więc postać Super :D
l9WHU.png

Opublikowano

Jakoś nie zauważyłam wczoraj 17 matchy w każdym mua neith (więc nie tank) przeciw poseidon na mid'dzie.... i zawsze kończyło się identycznie nie dawał rady ubić..... z najciekawszych ataków raz się udało kolesiowi Quadre zarobić, ale to na fg (co dzię dzziwić ult ma ogromny obszar):D ale co tam aegis od czegoś są... ^,^

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Jakoś nie zauważyłam wczoraj 17 matchy w każdym mua neith (więc nie tank) przeciw poseidon na mid'dzie.... i zawsze kończyło się identycznie nie dawał rady ubić..... z najciekawszych ataków raz się udało kolesiowi Quadre zarobić, ale to na fg (co dzię dzziwić ult ma ogromny obszar) :D ale co tam aegis od czegoś są... ^,^

Nie dziwie się :D Bo Poseidon to nie postać na mid'a chodź 3/4 ludzi myśli że tak... On jest bardzo dobry z kimś. Więc nie polecam chodzić nim na mid'a :D Ja jeszcze ani razu nie byłem i mi się nim świetnie gra :D
l9WHU.png

Opublikowano

Poseidon jest cienki na midzie.

Lepiej brać go na dou lane, ponieważ jego trzeci skill ma takie coś co nie pozwala przeciwnikowi uciec z tego czaru.

Jest to dobre gdy jesteśmy np. z Hadesem.Hades wali ulti a my pod nim 3.Bardzo dobra rzecz :D

1365425281-U294119.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...