Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Probny serwer testowy

pieczar1051

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja cały dzień próbuję wbić, jedyne co możemy, to uzbroić się w cierpliwość, albo przestać się ślinić na widok maszyn w garażu na serwerze testowym, i wziąć się do roboty na właściwym :)

Opublikowano

WG kłamie z tą kolejką bo czekałem 3h w kolejce a na początku byłem 30032 a jak wbiłem na serwer testowy to było w grze tylko 10k osób a powinno być ok. 20k

Opublikowano

ip nic nie klamie poprostu ludzie to nie noł lajfy i nie siedzą calymi dniami na tescie ;) swoją drogą możecie się teraz zalogować na serwer testowy? ja mam niestety problem nawet mi nie wyskakuje , że w kolejce jestem, jedynie, że serwer jest busy -.-

Opublikowano

ip nic nie klamie poprostu ludzie to nie noł lajfy i nie siedzą calymi dniami na tescie ;) swoją drogą możecie się teraz zalogować na serwer testowy? ja mam niestety problem nawet mi nie wyskakuje , że w kolejce jestem, jedynie, że serwer jest busy -.-

Mam to samo trzeba czekać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...