Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Quinn i Valor na PBE!

Shunn21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej bohater jest juz dostępny na Publicznej Becie LoL`a - tak w miare informacji jak by ktos nie wiedział :D (odkryłem Ameryke :>)

Pragne przypomnieć że z wyjsciem tego bohatera automatycznie zostanie obnizona cena innych championow

Opublikowano

@up

Z tego co pamiętam dwa ;)

Ale też pamiętam że po trzecim Wukong, a teraz CHYBA leona

EDIT: Leona to według sklepu najstarszy champ za 6300 więc na 50% ona stanieje

928011413476457403957.png

Opublikowano

Co ogólnie o Quinn myślicie. Jakieś dziwne te skille. To adc? Jakaś nowa meta jak np. urgot, czyli nie standardowy.

Vayne? Elise? Cait? Jakby wszystko w jednej kupie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

cieszę się że ma coś z adc a konkretniej z Vayne. to mój ulubiony champ a ten nowy zapowiada się interesująco .

jeśli okaże się że nie bedzie za często banowany to napewno zawita u moich champow bo brakuje mi kilku adc

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Czekałem właśnie na ADC :D Teraz tylko wejść, jestem 9k w kolejce już od 30 min :x

Opublikowano

Gralem na pbe, dostalem sie po godzinie ...

Ma tylko 525 zasiegu, fajny pasyw, q nie rozumiem , w chyba as dawalo a e doskakuje do typa I odskakuje, a ulti nwm dokladnie co robi, nic nie jest napisane

Gość krzywy231
Opublikowano

to ultimate zjebali, kolejny champ, który zmienia się w inna postać nudne.

Opublikowano

Czy tylko mnie by odpowiadało zrobić tak z 5 - 7 serwerów lola pbe? byłby spokój przynajmniej a nie czekać w kolejce 1,5h w 9000+ kolejce jak i tak ci ktoś Picknie ją zanim w ogóle zdążysz mrugnąć.

a tak btw. ultimate w ogóle jest bez sensu wg. mnie kolejny raz postać zmienia się w inną a ult ledwo co dmg zadaje, ten ult jedynie do ucieczki chyba.

Opublikowano

Pograłem nią przed chwilą na PBE, polecam build pod crity jedno użycie q i 1/2 hp spada. E jest dobre w TF i przy ucieczkach, W odsłania fragment mapy coś jak E od Ashe ale ma mniejszy zasięg, R nie za bardzo ogarnąłem wiem tylko, że pod postacią Valor'a jest bonus dla speeda i chyba AD, natomiast kolejne naciśnięcie R powoduje "deszcz" jakby takich ostrzy lub coś podobnego dużo dmg, cd ok 2 min. Podsumowując postać w sam raz dla mnie więc oczywiście in + . Btw. O co chodzi z tymi medalami na PBE bo nie ogarniam.

ilovemp_eune_266_1_logo.png

Opublikowano

Pograłem nią przed chwilą na PBE, polecam build pod crity jedno użycie q i 1/2 hp spada. E jest dobre w TF i przy ucieczkach, W odsłania fragment mapy coś jak E od Ashe ale ma mniejszy zasięg, R nie za bardzo ogarnąłem wiem tylko, że pod postacią Valor'a jest bonus dla speeda i chyba AD, natomiast kolejne naciśnięcie R powoduje "deszcz" jakby takich ostrzy lub coś podobnego dużo dmg, cd ok 2 min. Podsumowując postać w sam raz dla mnie więc oczywiście in + . Btw. O co chodzi z tymi medalami na PBE bo nie ogarniam.

Zapewne dali wszystkie postacie za friko :D Wątpie zeby na global ten medal wszedł (ze niby 111 bohaterów za free..)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...