Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield3 czy Cod:MW3?

Rampager123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy... BF3 RACZEJ dla grupy osób, samemu jednak też da się pograć, bardziej jednak pod SOLO idzie MW3.

Co chcesz, to bierz, miałem jedno i drugie, ale w CoDa nawet nie grałem ze względu na ogrom cheaterów, camperów.

Opublikowano

Ja zdecydowanie lepiej bawię się w BF. Fajnie jest pograć z kumplami, duże mapy, jety, czołgi, śmigłowce szturmowe full wypas. CoD szybsza akcja, ale masz tylko perki i korytarzowe mapy. Poza tym jak chcesz małe mapy z dużą rozwałką to masz dlc Walka w zwraciu do BF3 :) Najlepiej zakupić się w Battlefield 3 Edycja Premium (podstawka + premium).

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Tak wszystkie :>

Jedynie jak któryś jeszcze nie miał premiery, to trzeba na niego czekać, ale w dniu premiery dostajesz możliwość pobrania (aktualizacja).

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Bierz BF3, o wiele lepszy, ogromne mapki idzie polatać, pojeździć ogólnie wszystko można tam robić.

Nawet jak nie masz jakiegoś znajomego do gry to znajdziesz na chacie kogoś, co raczej w COD jest niemożliwe, bo jak będziesz chciał otworzyć chat to padniesz:D

436951440626370320491.png

Opublikowano

Co to w ogóle za pytanie :D Jasne, że BF3.

To tylko moje zdanie, musisz sam wybrać, pooglądaj lets playe na yt i zdecyduj co bardziej Ci odpowiada ;-)

EMPTY :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...