Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Pod Euro Chary?

xDzuma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaibastu chyba cytat mial brzmiec.. chyba napisal ze jest nie darmowy... soft mod jest platny i nie wystawie go na forum iz dostane wtedy bana.. w softmodzie i na 0x33

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
Zaibastu chyba cytat mial brzmiec.. chyba napisal ze jest nie darmowy... soft mod jest platny i nie wystawie go na forum iz dostane wtedy bana.. w softmodzie i na 0x33

omg.. ale chyba autorowi tego tematu chodziło o darmowego bota do euro chara.

to nie wiem po co wyjeżdzasz z tym softmodem... to tak jakby ktoś mnie zapytał o ustawienie tbota a ja mu opisze ustawienie isrobota...

ehh zresztą nieważne.

Opublikowano
omg.. ale chyba autorowi tego tematu chodziło o darmowego bota do euro chara.

to nie wiem po co wyjeżdzasz z tym softmodem... to tak jakby ktoś mnie zapytał o ustawienie tbota a ja mu opisze ustawienie isrobota...

ehh zresztą nieważne.

chodzi mi oto iz jest pewien sposob aby softmod stal sie praktycznie darmowy bo oplata wynosi jedynie 5 zl... chodzi oto iz ktos zamawia softa i uzywa opcji wielokrotnosc.. potem gospodarz softa ten ktory zamowil moze go rozprowadzac.. ale jesli ktos inny da ten soft innemu to auto bana maja...

te 5 zl to jest np skladka z kiklku osob.. my naprzyklad z softa korzystamy w 10 osob... i placimy tylko 5 zl aby zaplacic gospodarzowi.. a 5 zl to chyba ma kazdy nie ? o.O

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• Dodaj nową pozycję...