Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg pod zarobek .

Veynard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . mam pytanie, któy czołg pod zarobek będzie lepszy ? mam do wyboru SU-85 i pzIV . przy odpowiedzi proszę podać jeszcze jakie kupić działo itp , zeby czolg po wymaksowaniu robił siekę i zarabiał . dobre odpowiedzi nagrodze lajkami

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Polecam Su-85

Mobilny TD o niezłej penetracji i w miarę dobrych dmg.Grało mi się nim bardzo dobrze a zarabiało jeszcze lepiej :)

Działo oczywiście najlepsze: 85 mm D5S-85BM

Opublikowano

Równiez polecam SU-85, po wymaksowaniu będzie to istna maszynka do zarabiania kredytów! Jednak od czołgu do farmienia, lepsze są tylko.... 2 czołgi do farmienia lub więcej! Gra jednym i tym samym czołgiem będzie Ci się powoli nudziła, więc najlepszym wyborem będą obie maszyny, a w przyszłości kolejne, chyba, że ogranicza Cię przestrzeń w garażu :)

Opublikowano

zdaje sobie sprawe, ze gra jednym czolgiem nudzi . mam su-85 i prawie pzIV . ale pytam się którego bardziej opłaca się maxowac pod zarobek i fun z gry . :D . po waszych wypowiedziach, bede maxował su-85 . tak mi się zdaje, jak ktoś ma jeszcze swoje zdanie to proszę sie wypowiadać

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Do zarobków polecam tiery 5 / 6. Jeśli chodzi o czołgi średnie to Type T-34 z wysoką penetracją oraz średnia prędkością a samobieżne to M41 Amerykańskie.

logobigt.png

Opublikowano

Do zarobków polecam tiery 5 / 6. Jeśli chodzi o czołgi średnie to Type T-34 z wysoką penetracją oraz średnia prędkością a samobieżne to M41 Amerykańskie.

Czytasz w ogóle opis tematu>?

Kolega napisał ,że ma do wyboru PZIV lub SU-85...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...