Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie informacja mało przydatna, ale dla innych graczy to się przyda. Dzięki Ci wielkie jeszcze raz! Za to że zakładasz takie wątki! Lubię To!

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Blah, blah, blah! Nic tu nie ma! 
Jedynie jakieś podstawy, ew. tekst przekopiowany pewnie z MC WIKI. Ani be, ani me. Żadnych bardziej zaawansowanych syntaxów. Podejrzewam, że autor oglądał jakiś poradnik i tyle.
Danie sobie przedmiotu przez komendę to nie jest jakieś super, ultra trudne zadanie. Nikomu się to raczej nie przyda. No pls. Tak btw. to /give <nick> command_block, bo ID nie jest już obsługiwane.
Dodaj:

/tellraw, /tp, użycie scoreboardów, /execute, /fill, pokaż najszybszy zegar z cmd blokami... MNÓSTWO MOŻLIWOŚCI, a to za przeproszeniem jest żart ._.

Uaktualnij, bo tyle to oglądne na filmie jakiegoś marnego ytbera, albo w pierwszym lepszym poradniku się dowiem.

Tyle. ;*

===

Tak btw. to "uja" zrozumiałem z Twoich argumentów i mam wrażenie, że inni z tych bardziej "zaawansowanych" też... : | Weź to popraw na ludzki, tudzież laikowy język.

Opublikowano

Blah, blah, blah! Nic tu nie ma! 

Jedynie jakieś podstawy, ew. tekst przekopiowany pewnie z MC WIKI. Ani be, ani me. Żadnych bardziej zaawansowanych syntaxów. Podejrzewam, że autor oglądał jakiś poradnik i tyle.

Danie sobie przedmiotu przez komendę to nie jest jakieś super, ultra trudne zadanie. Nikomu się to raczej nie przyda. No pls. Tak btw. to /give <nick> command_block, bo ID nie jest już obsługiwane.

Dodaj:

/tellraw, /tp, użycie scoreboardów, /execute, /fill, pokaż najszybszy zegar z cmd blokami... MNÓSTWO MOŻLIWOŚCI, a to za przeproszeniem jest żart ._.

Uaktualnij, bo tyle to oglądne na filmie jakiegoś marnego ytbera, albo w pierwszym lepszym poradniku się dowiem.

Tyle. ;*

===

Tak btw. to "uja" zrozumiałem z Twoich argumentów i mam wrażenie, że inni z tych bardziej "zaawansowanych" też... : | Weź to popraw na ludzki, tudzież laikowy język.

Pisales o komendach /tellraw /execute /fill a to jest poradnik ogólny o command blocku czym on jest itp. 

Nie jest to poradnik o komendach, jasne komendy możesz sobie tam wpisywać ale jakie to mi wisi.

Opublikowano

Szkoda, że taka bieda w opisach komend,

ktoś powinien zrobić w końcu MegaTuT'a o tym CB,

a nie masa takich popierdółek powstaje.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...