Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebna pomoc - FPS

Enigmane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie ten temat napisać , wiec jak coś to proszę o przeniesienie go.

Potrzebuje pomocy w sprawie zwiększenia fps , mam dość stary komputer :

System

Microsoft Windows XP Professional

Wersja 2002

Dodatek Servic Pack 3

INTEL Core2 Extreme

Intel®

Pentium® 4 CPU 3.00GHz

2.99 GHz. 1,00 GB Ram

Rozszerzenie adresu fizycznego

Dołączam Screen

http://imageshack.us/photo/my-images/62/beztytuujwy.png/

Karta Graficzna

NVIDIA GeForce 6600 LE

Dołączam Screen

http://imageshack.us/photo/my-images/825/dddwv.png/

Proszę o pomoc , proszę o nie pisanie komentarzy typu "kup nowy komputer " ponieważ zamówiłem już nowy komputer i czekam i aby umilić sobie czas pograł bym w minecrafta :) .

mca.png

Opublikowano

Ale może napisałbyś ile masz FPS i czy w ogóle minecraft ci zacina, czy tylko od tak chcesz sobie zwiększyć FPS, bo moge?

Opublikowano

Optifine , gamebooster, zmniejszenie renderu ,a i polecam jak ustawisz na tiny żebyś wyłączył mgłe bo nie ciekawie to wygląda ;/

Opublikowano

fps mi skaczą do max 20 i ścina mi minecraft , wymagania mam jak najniżej z optifinem , priorytet czasu rzeczywistego i do 25 fps max , tak po 12 -13 na małym oknie mam około 15 , ale gdy chce pvp to ścina i gdy próbuje expic , ten Gamebooster nic mi nie pomógł dalej to samo , ale już rozwiązałem problem zdobyłem słabszego teksturpacka i mam do 50 fps tak średnio z +30 , wszystkie osoby które jako tako mi pomogły dostana plusa . Dzięki za pomoc .

mca.png

Opublikowano

fps mi skaczą do max 20 i ścina mi minecraft , wymagania mam jak najniżej z optifinem , priorytet czasu rzeczywistego i do 25 fps max , tak po 12 -13 na małym oknie mam około 15 , ale gdy chce pvp to ścina i gdy próbuje expic , ten Gamebooster nic mi nie pomógł dalej to samo , ale już rozwiązałem problem zdobyłem słabszego teksturpacka i mam do 50 fps tak średnio z +30 , wszystkie osoby które jako tako mi pomogły dostana plusa . Dzięki za pomoc .

jak macie mody to odinstalujcie

jak macie mody to odinstalujcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...