Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Zapisy i Zasady TURNIEJ 2v2

Strucel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytania na pw..

Ale to będzie trwało do tego momentu aż mi się odechce to prowadzić,tylko co jakiś czas będę podawał ilość punktów do zdobycia i nagrodę.Sami się umawiacie na gry.

A co do SS,to że ktoś ma hacka to widać,prosimy o filmik SS jak się nie doprosiły to kick z turnieju ityle.

Wydaje mi się,że to już ten wiek i poziom w którym można wam troszkę zaufać .

Ps.Jutro już powinniśmy normalnie grać

http://www.programfiles.pl/program-1857-Screenshotek.html

chyba sobie zartujesz? mam rozumieć że chcesz tylko sobie lićzyć punkty? tak to wy sie nigdy nie nagracie jak sie sami beda umawiać .. powiem 1. nie umniesz nawet zrobić pożądnego turnieju.

muzycznapomaranczvandet.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwierz mi że to i tak dużo,to że nie umiesz się dogadać z 3 osobami aby zagrać normalnej gry to twoja sprawa.

Jak wszystkie drużyny zgłoszą swoją nazwe to zaczynamy.

Opublikowano

Proszę cię... dawniej był podobny temat, tylko prowadzony przez innych ludzi i trochę bardziej skupialiśmy się wtedy na pilnowaniu graczy :

> zawsze przy meczu towarzyszyła jedna osoba z Combat Arms Priv, która tylko obserwowała (wtedy mecze były only OMA)

> osoba nadzorująca pisała np. "róbcie ss" i w tym momencie obu graczy miało zrobić ss, jeśli takich nie otrzymaliśmy na GG po meczu lub były zrobione za późno następowała dyskwalifikacja

z resztą co ja się będę rozpisywał

http://www.mpcforum.pl/topic/325350-pojedynki-uzytkownikow/

@Strucel

dobra inicjatywa, ogólnie na pewno lepsze niż opisy każdej broni lub powarzanie tematu w innej formie (wyceny - pochwal się kontem)

Kolego. Każda inicjatywa jest dobra. Czy tylko najlepsi mogą pisać posty... Napisz ty coś i zobaczymy jak ci to wyjdzie.

Opublikowano

Uwierz mi że to i tak dużo,to że nie umiesz się dogadać z 3 osobami aby zagrać normalnej gry to twoja sprawa.

Jak wszystkie drużyny zgłoszą swoją nazwe to zaczynamy.

Kolego. Każda inicjatywa jest dobra. Czy tylko najlepsi mogą pisać posty... Napisz ty coś i zobaczymy jak ci to wyjdzie.

jak ja bym to robił nie powiedział bym "dajcie swoje lvle, nazwe teamu i grajcie.." skoro juz bym utworzył takie wydarzenie dbał bym o nie.. i nie robił 1 lepszego teamu do grania ktory w dodatku sam wybiera sobie czas i miejsce. jak juz zaczynaj staraj sie zby bylo najlepsze a nie na odwal sie!

1. nie. To wcale nie jest duzo
  2. ja nie zgłaszałem gandydatury..

Opublikowano

jak ja bym to robił nie powiedział bym "dajcie swoje lvle, nazwe teamu i grajcie.." skoro juz bym utwozył takie wydażenie dbał bym o nie.. i nie robił 1 leprzego teamu do grania ktory w dodatku sam wybiera sobie czas i miejsce. jak juz zaczynaj staraj sie zby bylo najleprze a nie na odwal sie!

1. nie. To wcale nie jest duzo
  2. ja nie zgłaszałem gandydatury..

Powiem ci tak:

GÓWNO WIESZ BO JESTEŚ NOWY,WIEM CO ROBIE I JEŚLI MASZ COŚ DO TEGO TO PO PROSTU NA TO NIE PATRZ.

I WIESZ CO? WKURWIŁEŚ MNIE

A to już czysty spam.

PEwnie ja już jutro coś zagram z jakąś drużyna nie wiem jak inni.

Ps.Zawsze musi się znaleźć taka osoba która wie lepiej i zrobi to lepiej i musi robić SPINE..A więc panowie stoimy na dobrej drodze :D

Opublikowano

Bebson myślisz że lece na kida ?Kpisz hahaha(jak tu wybierają kida np Pba to wiesz..)

pisać szczerze ? jak tak to mi to zwisa i powiewa ;D

hahah człowieczku jak siedziałem w tym dziale to ty pewnie nie wiedziałeś co to mpc -.- Moderatora tego działu za free nie miałem, po prostu wtedy zapieprzanie miało sens - teraz takiego nie widzę, dlatego nic kreatywnego nie robię, więc zamilcz

skoro juz bym utwozył takie wydażenie dbał bym o nie.. i nie robił 1 leprzego teamu do grania ktory w dodatku sam wybiera sobie czas i miejsce. jak juz zaczynaj staraj sie zby bylo najleprze a nie na odwal sie!

z twoją ortografią to nie powinieneś pisać postów, a co dopiero takich tematów, jeżeli chcesz się tłumaczyć wszelakim "dys" to od razu napiszę, że po prostu nie chce ci się ruszyć dupy, żeby się czegoś nauczyć - znam kilka osób które mimo dysgrafii korzystają z przeglądarek podkreślających błędy i tak z tego wychodzą

//ogólnie już prr, skończmy to

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Powiem ci tak:

GÓWNO WIESZ BO JESTEŚ NOWY,WIEM CO ROBIE I JEŚLI MASZ COŚ DO TEGO TO PO PROSTU NA TO NIE PATRZ.

I WIESZ CO? WKURWIŁEŚ MNIE

A to już czysty spam.

PEwnie ja już jutro coś zagram z jakąś drużyna nie wiem jak inni.

Ps.Zawsze musi się znaleźć taka osoba która wie lepiej i zrobi to lepiej i musi robić SPINE..A więc panowie stoimy na dobrej drodze :D

to że mam nowe konto wcale nie oznacza że jestem nowy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...