Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Ban na Plu

Beret09!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie mianowicie Dostałem bana na koncie na którym używałem m2bob (Na Walentynki Free dla Użytkowników;) i czy moge dostać też bana na konto na którym hacków nie używałem ? Chciałem dodać że Oba konta Mają inny Email.

Proszę o odpowiedź :)

Weteran
Opublikowano

Zależy, jeżeli byłeś zalogowany na obu w czasie, gdy dostałeś blokadę, to jest szansa, że konto, na którym nie używałeś cheatów również dostanie bana.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Bana nie dostaniesz jeżeli oba na innym email Też tak miałem na jednym FB na drugim shopka oba na innym em-ail i na FB ban był a na shopie nie więc nie Dostaniesz .. :D

sygna_player.gif

Opublikowano

Zależy, jeżeli byłeś zalogowany na obu w czasie, gdy dostałeś blokadę, to jest szansa, że konto, na którym nie używałeś cheatów również dostanie bana.

Nie do końca, bo musieliby wtedy banować na IP, a to im się nie opłaca, ponieważ duża liczba osób ma np. internet radiowy i blokadami adresów IP traciliby nawet uczciwych graczy. Bana za cheaty dostaje się na konta powiązane mailem. Jeśli na tej drugiej postaci miałeś inny e-mail to nie musisz obawiać się o blokadę.

O ile nie handlowałeś z tym 2 kontem nie masz się co martwić.

Czyli jeśli dam 30 osobom po trzy poty poprzez handel, to oni będą mieli też bana? -.-

Opublikowano

Nie do końca, bo musieliby wtedy banować na IP, a to im się nie opłaca, ponieważ duża liczba osób ma np. internet radiowy i blokadami adresów IP traciliby nawet uczciwych graczy. Bana za cheaty dostaje się na konta powiązane mailem. Jeśli na tej drugiej postaci miałeś inny e-mail to nie musisz obawiać się o blokadę.

Czyli jeśli dam 30 osobom po trzy poty poprzez handel, to oni będą mieli też bana? -.-

jezeli handlowal czesto z jedna i tą samą osobą to dostanie tez bana, ja osobicie z botów wyrzucam caly lot na ziemie a drogim kontem podnosze :D co do topika to nie dostaniesz o ile nie handlowales z botem. a druga sprawa gdybys mial dostac to bys odrazu dostal w chwili kiedy blokują bota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...