Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gta sa save

mastermattew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałem poprosić kogoś może sobie pogrywa w gta chciałem poprosić o save ale nie 100% tylko jakies 20/30 % bo ja dużo razy grałem w gta i nie chce mi się przechodzić znów ich, na pleju też grałem i wiecie już nie chce mi się po raz 20 przechodzić tych pierwszych misji. Kto mi by dał save to byłbym bardzo wdzięczny i mógł by liczyć na lajka nie 1 ale dużo, wszedłbym w zawartość użytkownika i z lajkował parę postów. Z góry dzięki można też na pw mi wysłać linka.

images1lzh.jpg
Opublikowano

na gta s i t e i tam szukajcie save to największe źdródło modyfykacji

(do Moderatora spokojnie to forum tylko o GTA więc prosze nie dawać % tylko dać edit i napisać że usuneliście to :) )

Opublikowano

Ty kolego Up i kolega patryk01077 dostajecie tyle lajków ile będzie chciało mi się klikać ale mam do was taką ostatnią misje i zadanie w sumie jest to zadanie to każdego kogo się tylko chce, na youtube jak FuBuJestemKrulLP i kto mi powie na jakiej misji kończy ten użytkownik swój ostatni odcinek z gta san andreas. Na gta s i t e znalazłem all save czyli save po każdej misi ale teraz nie wiem na kórej skończył ten FuBu. Z góry dzięki. Jeżeli ktoś mi pomoże dostanie więcej nić dostał lajków. Proszę nie usuwać tego filmiku tu jest skrót /watch?v=3BbXKC1W6Wo

images1lzh.jpg
Opublikowano

a jaka jest następna misja po Body Harvest ale prosze o angielsku i dziękuj ! daje lajki ale jutro dzisiaj wyczerpałem limit :(

snajper ty sie nie martw dostaniesz swojego lajka ale jutro :(

images1lzh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...