Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jednorozec

xSomerdays

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, gram na nostale troche i mam 10kk i wgl. wolno zdobywam kase i chcialbym kupic 3 skrzynie jednorozca. Jezeli by polecial zaczalbym grac lukiem (gram magiem) a jezeli nie to skonczylbym gre. Koledze polecial jednorozec za 4 pudlem, moze mi sie poszczesci? Wyrazcie swoje opinie bo nudne sie robi granie bez N$

Pomogłem, napisałem coś smiesznego? Odwdzięcz się i kliknij "Lubię To"

Spoiler

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler to cię brzuch zaboli (automatycznie)

Opublikowano

"Wyrazcie swoje opinie bo nudne sie robi granie bez N$" rozwalilo mnie to, dobra teraz co do twojego pytania, to polecialo twojemu koledze za 4 razem a tobie moze ci drop za 1 za 2 za 3 za xxx roznie to bywa z tym, stworzyles nastepny temat do dyskusji jak i spamu napisz swoje pytanie tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/846789-nowe-pojazdy/

.

70hs.png
Opublikowano

Jak gra jest nudna bez Nos Dolarów to je kup u_u. Skończ grę - proszę bardzo, nic mi do tego.

Nie rozumiem tylko sensu założenia tematu, nie rozumiem jak mam odpowiedzieć?

Może tak:

Goodluck!

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jak myślisz, że masz szczęście możesz sobie kupić i otworzyć, ale pamietaj, że każdemu wypada inaczej. Jednemu wypadnie za 1 razem a drugiemu za 30, 50 czy 100...

Opublikowano

No to już zależy od szczęścia, nie ma podanej dokładnej liczby % na szansę jednorożca.

Nie wiem jaki sens ma temat...

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Szansa na jednorożca była ukazana na którymś z forum nostale (zagranicznym) szansta to tylko 5%, pamiętajcie że te 5% jest losowane, bo skrzynia ma 0% szansy i te 5% losowane jest i podwajane trzykrotnie albo mniej, albo więcej. ;)

Oddawaj Fatrucha , Oddawaj like !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...