Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrzynie amora = zart?

xPrzeMoxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 30 lvl , dropie amory w m2 ,rozwalilem ok 150+ metkow i ani jednej skrzyni amora ? wtf? dropie z rekawica -.-

Cos jest nie tak?

dzieki za wypowiedzi

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Standard :)

A czego oczekiwałeś? Że z każdego metka bd miał szkatke? Gf zmniejszyło szanse na drop takich eventowych itemków

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

GameForge czerpie zyski na graczach a w logice gracz tkwi mankament ,że to on zyska doładowując sm.

Prawda jest taka zyskuje i GF i Gracz lecz niestety równowartości nie znajdziemy między pieniądzem a wirtualną walutą.

Dlatego jest tak nisko ustawiony % dropu by gracze kupowali rękawice.

Odpuść pod tym względem PL'a gdyż się nie opłaca. Może po fuzji będą lepsze eventy.

Opublikowano

Taki drop jest wszędzie, GF wie że jak napiszą, że dropią zmianki to pełno osób kupi rękawice z IS. Pod względem eventów metin jest daleko w tyle za innymi mmo.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Na 30 lvl wybrałbym się na Metiny Zazdrości z bojowcem, aby mieć 100% pewności, że w końcu lotnie. To jest Metin2.pl i naprawdę trzeba mieć 100% dropu, aby w końcu wyleciała ta skrzynia. Chodziło zapewne oto, by ludzie przygotowali się z itemshopem, a następnie stracili. Sam zobacz co leci ze szkaty to zrozumiesz dlaczego i założę się, że gdy otworzysz ją to większość to będą yangi.

Opublikowano

Po pierwsze to gratulacje, że ubiłeś tyle metków, bo znajomy szukał na s8 w nocy około 2 godziny po m1/m2 dziś i nie znalazł ani jednego. To było wiadome od początku, że drop będzie słaby tych szkat, bo dużo Gf na tym traci. Tak samo było ze skarpetkami na święta, na początku drop dodań/zmianek był taki sobie, a pod koniec na 100% zmniejszyli, każdy kto dropił przez cały event Ci o tym powie ;) Jedyne co mnie trzyma na Polskim globalu to to, że nie znam Angielskiego prawie wgl.

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

A ja w m2 na s1 5 skrzyń dziś dropiem bez rękawicy widocznie masz pecha ;p ^^ .( ale i tak poleciało z tego 1 dodanie i 2 zmianki a reszta to yangi ........ )

Pomocnik
Opublikowano

W m2 z tych metkow praktycznie nie dropi, za to co 2gi Best. Kapitan to skrzynia :)

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Zawsze jest tak że GF musi zarobić a gracz stracić :D no bo tak jest i było :) .

Może nie masz szczęścia , a może co innego :)

Spróbuj może z bossami ci lepiej pójdzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...