Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy można wylosować jakiś lepszy team

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam od pewnego czasu lol wyszukuje mi strasznie słabe team'y i cały czas przegrywamy czy mozna jakoś zrobić zeby te składy były lepsze

i nie piszcie żebym nauczył sie grac czy coś w tym stylu bo ja zawsze praktycznie jestem najlepszy w drużynie jeśli chodzi i statystyki gry

Opublikowano

Nie da rady czegos takiego zrobic

Proponuje Ci grac duo lub nauczyc sie umiejetnie wspolpracowac nawet ze slabsza druzyna by dojsc do zwyciestwa

sstwc.jpg

Opublikowano

to jest porazka ... dzis zagralem 14 meczy 2 wygralem ... jezus ludzie , ciezko powiedziec ss? , ciezko pomoc niekturzy full zycie i slowa na wroga nie dadza porazka ostatni mecz gram sobie mida 1 frag jea a patrze reszta teamu 10 /1.... pozdro ja nie wiem jak tak mozna grac...

topic : chcesz lepszy team mówie ci bardzoe masz opcje zapraszanie mysle ze masz tam jakis "kumpli" na lolu czy to real czy poznanych w grze wbijasz skype /ts3 i lecisz wygrasz tak 95% gier, solo jest do dupy jak chcesz solo to dota2 chcesz moge dac ci klucz na steam mam ich 22 .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

to jest porazka ... dzis zagralem 14 meczy 2 wygralem ... jezus ludzie , ciezko powiedziec ss? , ciezko pomoc niekturzy full zycie i slowa na wroga nie dadza porazka ostatni mecz gram sobie mida 1 frag jea a patrze reszta teamu 10 /1.... pozdro ja nie wiem jak tak mozna grac...

topic : chcesz lepszy team mówie ci bardzoe masz opcje zapraszanie mysle ze masz tam jakis "kumpli" na lolu czy to real czy poznanych w grze wbijasz skype /ts3 i lecisz wygrasz tak 95% gier, solo jest do dupy jak chcesz solo to dota2 chcesz moge dac ci klucz na steam mam ich 22 .

Nie gram duo , jak dla mnie to nie jest wyznacznik skilla tylko chęć pokazania jacy są z nas prosi , nieważne jak i z kim , ważne jest najwyższe elo..

Ja grając solo wybiłem się już 4 dywizje wyżej i to jest dla mnie motywator na granie dalej , wyboostowani przez innych w końcu zaczniemy przegrywać tak czy siak bo to nie będą nasze "progi".

Opublikowano

Im więcej grać będziesz tym lepiej grać będziesz takie jest moje osobiste motto i wychodzi mi to na dobre :)

Tylko że u mnie jest tak. Albo team dobrze zacznie early, i zjebie late, albo kompletnie jest do kitu bo po prostu feeduje. Np. kaktusa na lee.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ciężko zajrzeć do słownika ._.?

Co do tematu... musisz współpracować i oddawać kille Adc, Apc.

Ciężko zajrzeć do słownika ._.?

Co do tematu... musisz współpracować i oddawać kille Adc, Apc.

Opublikowano

Im więcej grać będziesz tym lepiej grać będziesz takie jest moje osobiste motto i wychodzi mi to na dobre :)

. Hehe, gowno prawda ja popierdzielam na swoim "pretedencie" tak, ze podejście do mnie to frag, feeduje naszego adc, z którym razem rozpierdol siejemy, ale nie bo skurwysyn z topa musi wszystko popsuć i 20 min gry psu w dupe. A sam mam zaledwie 200winow, ale co z tego ze rozjebuje ludzi z 500 winow, albo jak dzisiaj Lux 1000 winow pokonalem

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

w normalach też jest rating, graj duo, najlepiej z smurfem kolegi, dopóki nie będziesz miał 20 winów przewagi nad losami a wtedy dolosuje ci ogarnietych sojuszników, ale nie mysl sobie ze bajka, przeciwnicy tez beda ogarnieci ;)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

żeby wygrywać nie musisz mieć jakiś pro statów, pomagaj teamowi, farma(15 minionów = 1 kill), komunikacja z teamem;), dobre postacie, nie musisz mieć jakies super skilla, pamiętaj aby używac obszarowe ulty które coś robią z przeciwnikiem na początku bitwy ( po wbiciu się jakiegoś tanka, chyba, że ty nim jesteś ) a nie do dobijania...

Opublikowano

nie da sie wylosowac za to moge cie pocieszyc ze jesli grasz na eu nordic east i jestes w srebrze badz w brazie nic sie nie martw, poziomem jestes taki sam jak gold division I i to nie jest zart, gold gracze przyprawiaja mnie o zawaly serca, zawsze gdy siadam do soloq to dopierdalam sobie w termosie 2 litry miety bo wiem na co sie szykuje to tak jak zolnierze ida na wojne ja ide na soloq, poki co powodzenia na soloq towarzysze broni, dam ci kilka sztuczek zeby polepszyc gre swojej druzyny
warduj gdzie sie da, dzieki temu mozesz wygrac samemu gre
gankuj jak pojebany, przeciwnicy zaczynaja na siebie flamowac
staraj sie wbijac na linie i nie patrzec na zadne pingi do wycofania, puszowac wszystkie turrety pokolei ktore sie da

Opublikowano

Graj duo jak solo sobie nie radzisz.

Nie da się wybrać kogo Ci ma przydzielać.

Ja grałem z kumplem duo jeszcze za czasów elo. Jak grałem sam to losowało całkiem normalnych ludzi, ale jak tylko poszedłem duo to zaraz byli kolesie którzy jakby dopiero co konto od kogoś kupili. Razem mieliśmy średnio 1600 elo.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...