Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ibot wtf?

famous20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj wyszła wersja 5.00 no i git śmiagał do dziś 12, wpadłęm na kompa o 15:30 proboje sie ponownie na tej wersji logować, bo serwer licencji aktualizowany, z profibot.net ściągnąłem wersję 5.01 to ta dzisiejsza, i co znoowu nie chodzi bo serwer aktualizowany

wtf?

Opublikowano

Eh może BP będzie walczył z botami codziennie wstrzykując coś do gry :D Nie no żart. Za pewne nie radzą sobie z wgraniem update^^

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Ciekawe swoją drogą że BP jeszcze nie wpadł na pomysł automatycznej aktualizacji usuwającej/dodającej jakąś zupełnie nie ważną opcje co np. 24h - gdzieś o 3 restart i aktualizacja zdejmująca opcje X o 3 następnego dnia restart i aktualizacja dodająca opcje X. Wtedy dla botów nie byłoby już żadnych szans.

7yo9.png

Opublikowano

@UP Ty im lepiej nie podsuwaj pomysłów bo jeszcze przeczytają i wprowadzą :D

To że BP siedzi na tym forum to wiadomo.. a niech wprowadzają, kiedyś latałem z nickiem Gra_dla_botów i dostałem tydzień bana, potem skończyłem.. gdyby zostawili grę w sytuacji z 2010 mieliby świetną gre dużo graczy i dużo kasy a teraz same boty i nooby na autolockach które mnie z drugiego końca mapy namierzają także nie wiem po co w to gracie jeszcze ;)

7yo9.png

Opublikowano

To że BP siedzi na tym forum to wiadomo.. a niech wprowadzają, kiedyś latałem z nickiem Gra_dla_botów i dostałem tydzień bana, potem skończyłem.. gdyby zostawili grę w sytuacji z 2010 mieliby świetną gre dużo graczy i dużo kasy a teraz same boty i nooby na autolockach które mnie z drugiego końca mapy namierzają także nie wiem po co w to gracie jeszcze ;)

Już w 2010 było dużo botów...

Opublikowano

sprawdzę sobie ibocika bo wyszedł 5.02

edit: dobra ibocik wyszedł

więc jest zajebiście

choć się troszeczkę obawiam o bocenie, bo coraz częściej robią te restarty ...

Opublikowano

Już w 2010 było dużo botów...

Było dużo, ale byli gracze. A teraz na globalu 7 nie ma prawie żadnych graczy poza noobami, albo sfe które ubijają boty waląc po 250...

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...