Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Cała moja przygoda z Darkorbit

czopus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie moje konta z Darkorbit:

Do czasów wprowadzenia PP:

Najlepszy wylocik:] Wtedy chodziło o umięjętność walki a nie głebokość portfera Tuż przed wprowadzeniem Profilu Pilota:

A tu już po wprowadzeniu profilu pilota i innych dodatków (najwiekszę moje osiągniecie PL3) szkoda że bez RSB:

Dziękuje:)

Opublikowano

Stary klient, to były najlepsze czasy, Wygląd dronów, mało dodatków i dużo dobrych graczy. Teraz pełno dodatków, mało uczciwych graczy i pełno dzieciarni.

Dobre filmiki, fajnie przypomnieć sobie stare dobre czasy. Moim największym osiągnięciem był szefł pułkownik wbity w tym roku, ale już nie gram na tym koncie :)

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Skill w walce trwającej 5 minut ;d? Sorki ja osobiście wolę obecnego darka, fakt najlepszy był gdzieś po designach, PP, przed LF4 i havoc.

"głebokość portfera" - od czego są boty? Co do filmików średnie, moim zdaniem są za wolne.

Opublikowano

albo masz słabe konfy albo mało lf4 bo ja biję tyle co ty na aegisie ?!

Przecież to filmiki ze starego klienta, kiedy nie było jeszcze aegisów i innych gówienek. W sumie dzisiejsza gra też ma swój klimat :D

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Przecież to filmiki ze starego klienta, kiedy nie było jeszcze aegisów i innych gówienek. W sumie dzisiejsza gra też ma swój klimat :D

klimat hajsu, zapierdalaniu się samemu po mapach.... zajebisty klimat, kiedyś każdy bił tyle samo i latało się w grupach po 150 osób, 2*150=300 osób to jest walka a nie jakieś polowanie samemu.

1.jpg

Opublikowano

Wy chyba nie wiecie jak stary klient wyglądał -.-. To są filmiki z nowego klienta. Tylko, że z jego początków...

darkorbit-foto.jpg

Tu macie, jak to kiedyś wyglądało...

Filmiki za wolne, a muzyka mi się nie podoba :x

Opublikowano

Usłyszałem Hip-Hop w pierwszym filmiku, i na tym zakończyłem oglądanie.

Opublikowano

klimat hajsu, zapierdalaniu się samemu po mapach.... zajebisty klimat, kiedyś każdy bił tyle samo i latało się w grupach po 150 osób, 2*150=300 osób to jest walka a nie jakieś polowanie samemu.

To była taka ironia. Miałem na myśli klimat botów, który do niedawna mi przeszkadzał, ale odkąd sam latam na bocie, to kompletnie mi to wisi. Sam pamiętam jak kiedyś była ustawka MMO (300 osóB) vs EIC(250 osóB). Nawet przy takiej ilości graczy dało się latać, a wyobrażacie sobie teraz taką ustawke? Prędzej by cały serwer padł :D

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

To była taka ironia. Miałem na myśli klimat botów, który do niedawna mi przeszkadzał, ale odkąd sam latam na bocie, to kompletnie mi to wisi. Sam pamiętam jak kiedyś była ustawka MMO (300 osó B) vs EIC(250 osó B). Nawet przy takiej ilości graczy dało się latać, a wyobrażacie sobie teraz taką ustawke? Prędzej by cały serwer padł :D

Tak, ja pamiętam jak były takie ustawki i pl1 był tak słabym serwerem że miałem relogi i lagi jakich mało przez całą zbiórkę ;) A teraz to gówno a nie gra 24/7 latają bota/OS/Kerkava fighters ostatnio podleciał do mnie koleś strzela z drugiego końca mapy 150k z białej 270 z rsb system anti-emp tak że emp niewidka nic nie dały, jaka to jest przyjemność z gry?

7yo9.png

Opublikowano

Stary klient to chyba najlepsza rzecz jaka by mogła wrócić do dark orbit . Ale wszyscy wiemy że się tak nigdy nie stanie pozostaną tylko filmiki i Fotki :( .

Opublikowano

up@ niestety też mi brakuje starego clienta albo nowy client ale jedynie z rsb wtedy lagów nie było dziś nie ma sensu grać bo same boty programy i bogacze

0572.jpg

Opublikowano

Dokładnie :) moim zdaniem to najlepszy czas w DO był w tedy kiedy było RSB, profil, dresy za 250k, nie było je*anego LF4 i tych dresków na drony :)

Opublikowano

Stary klient - bodajże do wiosny 2010 roku, różnił się dźwiękami oraz znacznie stylem. Ten dzisiejszy interfejs to nie był stary klient.
Filmiki - no cóż cudów nie ma, ale to nie był też cudowny okres w DO.

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...