Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itemki dla Archera PvP

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. :P Mam pytanie o budowanie luda w eq. Zacznijmy od tego -

Olbrz. Łuk Żółtego Smoka +6 3x kd+4 klasowe 10% lud vs Olbrz. Łuk Żółtego Smoka +9 3x kd +4 klasowe.

Oczywiście uważam, że łuk +6 będzie dla mnie lepszy, ponieważ te +6 - +9 to nie aż tak dużo dmg a 10% luda mi lepiej na to wpłynie.

Ebo +9 czyste vs Kolczyki 38lvl +0 10% luda

Cholera... Kupiłem je przed chwilą po okazyjnej cenie, ale nie widzę tutaj znacznej poprawy. Koledze z Trującej G1 walnąłem 40 dmg więcej chyba... :D Ta siła na prawdę na to aż tak wpływa? Myślicie aby sellnąć te kolce i nosić ebo czy zsumować z maską którą dopiero kupuję.

Maska 10% lud

Łącznie wtedy miałbym 30% luda i nie wiem czy czekać do maski z tymi kolcami czy sellać je.

Co o tym myślicie? :D

E9mwj60.png
Opublikowano

Luk sobie zostaw +6 10 luda kolczyki na 38 hmm to chyba perlowe wolal bym ebo xD a najlepiej jak bys mial w ebo 10 luda poczekaj do maski i zobacz jak bd wtedy :>

Opublikowano

Zostaw łuk z 10% na luda (możesz go przecież ulepszać) i kolczyki też zachowaj. Zaopatrz się w maskę 10% luda i zawsze możesz próbować bonować ebony - szczególnie, że teraz jest drop skrzynek amora. :-)

Opublikowano

Dokładnie. Musisz zostawić ten łuczek +6,ebonitki i tarcze załatwić z 10luda to piorytet.

Później kołuj bransoletkę z ludem i pż a najlepsza bd. z pz,lud i magia.

Opublikowano

Wiadomo, że lepiej mieć mniejszy + w itemie, ale lepsze bony, sam mam boga+7 3kd+4, ale 2k pż :) Co do kolców to tak jak wszyscy up, bez ebo+9 10luda to raczej nie masz co startować, a co do maski to szczerze nie wiem

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

UP: A nie lepiej przeczytać zanim się coś napisze? Te bony można użyć tylko na Broniach i Zbrojach do 40 lvl'a.

Hm... i właśnie dobrze napisał, że mógłbyś spróbować z Ebonitowymi Kolczykami. One są na 33 lvl, więc w czym problem? ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...