Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Autorska Paczka Perfekcyjnie dopracowane Pliki Serwerowe PvP.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

To juz druga paczka plików serwerowych w moim wykonaniu!

WSZYSTKIE Z PONIZSZYCH PLUGINOW SA W 100% SPOLSZCZONE DLA UZYTKOWNIKA (GRACZA)
Oprócz WorldEdit i WorldGuard

Prawdopodobnie najlepsza paczka na mpcforum!

----------------------------------------------------------------[Lista Pluginów]----------------------------------------------------------------

AntiRelog - Blokuje przed uciekaniem od walki

AutoMessage - Plugin dodajacy automatyczne wiadomosci.

AutoSaveWorld - Plugin zapisujacy swiat.

AZRank - Plugin dodajacy rangi na czas

CapsBlock - Blokuje masowe uzywanie CAPSLOCK'a

EnchantSign - Dodaje kupowanie enchantów przez tabliczki

Essentials - podstawowe komendy na serwer

HeadHunter - dodaje loot glow z potworow i graczy

HideStream - ukrywanie spamu 'player joined the game'

iConomy - Wlasna waluta

mChatSuite - Plugin od chatu i cenzury

MobHealth - Wyswietla ile punkow zycia pozostalo mobowi/graczowi

NoCheatPlus - Plugin blokujacy Cheaty

OpenInv - Plugin umozliwiajacy edycje eq gracza wlacznie z pancerzem, czego nie umozliwia /invsee

PermissionsEx - Plugin dodajacy rangi

pvpDrop - Dodaje mozliwosc zachowania eq po smierci

PvpLevels - Plugin dodajacy awanse na okreslone rangi za zabojstwa

TopPVP - Lista najlepszych wojownikow na serwerze

WorldEdit - Plugin pozwalajacy na edycje swiata

WorldGuard - Plugin dodajacy cuboidy,flagi itd

xAuth - plugin na autoryzacje (logowanie, rejestrowanie)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pare Screenow dotyczacych plików:

Wyglad nadawania rangi:

143gcjr.jpg

Informacja o zadanych obrazeniach:

34hc2o6.jpg

Wiadomosc powitalna:

907mm1.jpg

Zapisywanie swiata:

281x1sx.jpg

Zachowanie eq po smierci:

357k96b.jpg

Awans na nowy lvl(PvpLevel):

rcm4oo.jpg

Wyglad na liscie serwerow:

14szj2r.jpg

Automatyczna Wiadomosc:

332mp82.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DOWNLOAD V 1.0:

https://www.dropbox.com/s/modz1v6jsvbmtn8/PvPCraft.rar

SKAN:

2zp2vpt.jpg

PRZYDATNE KOMENDY:

Czasowe nadawanie rangi: /rank <nick> <ranga> <czas> np /rank Ethrisable Wlasciciel 5d

Spolszczone komendy:

/pomoc (help)

/smierci (deaths)

/zabojstwa (kills)

/top (leadkdr)

/ratio (kdr)

Otwieranie ekwipunku gracza: /openinv <nick>

Masz pomysl na nastepna paczke?

Pisz ponizej!!!

Nastepna paczką bedzie chyba paczka SurvivalGames :)

Enjoy!

Zapraszam do komentowania paczki. Wszelkie pytania prosze zglaszac tutaj lub na PW

"Czyń swoją wolę, niechaj będzie całym prawem"
Pozdrawiam, Ethris

Opublikowano

Fajna paczuszka.Mam pytanko czy mogę skorzystać z kilku pluginów i spolszeń ponieważ robie serwer aha i odrazu pisze nie robie paczki którą sprzedam/oddam tą paczkę będe używał tylko ja i moi technicy ale oczywiście kilka pluginów nie całą paczke

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Fajna paczuszka.Mam pytanko czy mogę skorzystać z kilku pluginów i spolszeń ponieważ robie serwer aha i odrazu pisze nie robie paczki którą sprzedam/oddam tą paczkę będe używał tylko ja i moi technicy ale oczywiście kilka pluginów nie całą paczke

Oczywiście, możesz paczka jest dostępna publicznie. Jeżeli, będziesz chciał mi się jakoś odwdzięczyc, możesz zostawic Like i zapodać linkiem na serwerze, oczywiście, nie wymagam tego :*

Pozdrawiam

Nie polecam nie ma antirelog i azrank nie dziala

Wszystkie pluginy w paczce działają, sprawdzałem wiele razy, jaką masz versje Javy ?

AZRank komenda /rank <nick> <ranga> <czas> np /rank Ethrisable Wlasciciel 5d (Daje range Wlasciciel uzytkownikowi o nicku Ethrisable na 5 dni)

Opublikowano

Dzięki za paczuszkę :) Jak będę robił serwer to wykorzystam :) A tak btw. czemu paczka nazywa się ParkourCraft a nie PVPcraft xD ?

#JebacSygnatury

Opublikowano

Fajne paczki Ci wychodzą :) I jeszcze jak estetycznie :) Lajk, i na pewno skorzystam.

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Fajne paczki Ci wychodzą :) I jeszcze jak estetycznie :) Lajk, i na pewno skorzystam.

Dziękuje bardzo, przynajmniej komuś się przydałem :)

Dograj CleanChat

Usun, EnchantSign, Iconomy - To wszystko ma essentials

Oczywiście, co do EnchantSign, masz racje. Ale iConomy jest dużo lepsze i estetyczniejsze niż Essentials moim zdaniem :)

Opublikowano

Wyrażę swoje zdanie :D

Paczka fajna itd, lecz zauważyłem że nie ma AntiRelog [Najważniejszego pluginu na pvp]. Tak na marginesie To to nie jest najlepsza paczka na mpcforum [pod typ pvp].

Najlepsze ma [Chyba taki nick] XrooX.

No ale paczka nawet fajna ;D

Opublikowano

Wyrażę swoje zdanie :D

Paczka fajna itd, lecz zauważyłem że nie ma AntiRelog [Najważniejszego pluginu na pvp]. Tak na marginesie To to nie jest najlepsza paczka na mpcforum [pod typ pvp].

Najlepsze ma [Chyba taki nick] XrooX.

No ale paczka nawet fajna ;D

AntiRelog jest w tej paczce... Nie rozumiem. Tutaj jest screen z oficjalnego rar'a : http://screenshooter.net/4719500/lgjrjjh

Każdy może mieć swoje zdanie, właśnie popatrzyłem na jego paczke i aż oczy mi wydłubało od błędów ortograficznych :*

Pozdrawiam

Opublikowano

Dodaj SignShop moze sie przydac aby na spawnie kupic Itemki !!!

Poszukuje Współ własciciela na serwer minecraft

zglaszac sie prosze na pw

Opublikowano

Dodam w następnym update paczki (jutro) :3

Opublikowano

Tylko po co ? jak essentials ma dużo funkcji. np kupowanie itemków.

Nie potrzebnie zaśmiecać 5 pluginami serwer, jak to wszystko ma 1 plugin.

Opublikowano

Dzięki za paczuszkę :) Jak będę robił serwer to wykorzystam :) A tak btw. czemu paczka nazywa się ParkourCraft a nie PVPcraft xD ?

Był bład. Już naprawione :) Nowy download w temacie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka mam jeden problem z mwParkour2 tabliczki które mają dołączać do gry lub wyświetlać wynik nie działają proszę o odpowiedź

Opublikowano

No ładnie paczka heh wystarczy abym usunął tylko 2 pluginy i paczka identyczna jak na moim servie!.....

eJwrNjPUy83MSy1OLSrTSy3lMrIwMTXmCigrcC5K

Kup serwer! Obydwoje dostaniemy promocje!

s61.mineserv.eu:28453 Serwer Only PvP + Sniper! Zapraszam 1.5.1!

Opublikowano

W mojej paczce zawarłem podstawowe pluginy, które po rozmowie z wieloma administratorami serwerów PvP wybrałem za słuszne. Twoich plików nie widziałem. Zwyczajnie nie mam czasu aby surfować po mpc i kraść czyjąś prace... Sam tego nie lubie, wiec nie oceniaj paczki po podobieństwie do Twojej.

Pozdrawiam,Ethris

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...