Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żelazne ciało skill

olejoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,wymaxowalem juz silne cialo.Uaktywnil mi sie skill-zelazne cialo ale nie moge rozdawac w niego skilli.Co zrobic abym mogl?

Opublikowano

Musisz czytac księgi umiejętnosci

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

mozesz jasniej?

Masz księgi umiejętnosci, dzięki którym wbijasz skille na poziom G, mozna je czytac co 24h. Dropią one z kamieni metin lub mozna je kupic od graczy

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Proszę bardzo, przeczytaj:

511ce466d9bb1.png

Teraz nie wbijasz umiejętności punktami, a KU (Księgi Umiejętności). Zdobywasz je i czytasz co 24h, jednak mogą one zostać 'niezrozumiane' i wtedy książka się marnuje. Aby mieć 100% pewności, że KU zostanie pomyślnie przeczytanie możesz kupić Radę Pustelnika, a aby zlikwidować czas oczekiwania 24 godzin - zaopatrz się w Zwój Egzorcyzmu.

Opublikowano

Nie dodaliście, że nie jest to 24h zawsze, bo czasem po 20h możesz, a czasem około 28h ;)

Zawsze jest równe 24h oczekiwania na ponowne przeczytanie, chyba, że jakiś prywatny serwer to zmieni... ;)
Opublikowano

Nie zawsze. Czasami czytasz KU równo o 20:00 a jutro możesz ją dopiero przeczytać za godzine. Często tak jest. To jest bardzo bez sensowne bo nie da się czytać regularnie KU. Jak czytasz 3 w 1 razie to je musisz czytać w różnych odstępach czasowych.

Opublikowano

Zawsze jest równe 24h oczekiwania na ponowne przeczytanie, chyba, że jakiś prywatny serwer to zmieni... ;)

Nie zawsze potwierdzam @up, ponieważ np jak jest aktualizacja w czwartki od 10 to bardzo często jest tak że jak przeczytasz o 9:00 to po aktualce zaś możesz czytać ;]

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Żelazne ciało to poziom skila Master, potem Grand Master, a potem Perfect.

Aby rozwijać umiejętność Żelazne Ciało musisz czytać księgi umiejętności Silne Ciało.

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

Moze jeszcze szybciej nabic ten skill dzieki zwoju egzorcyzmu ktory przez niego nie trzeba czekac 24h tylko od razu i rady pustelnika ktory zwieksza wczytanie o 2.5 w isie mozesz kupic na pl

Opublikowano

Hej,wymaxowalem juz silne cialo.Uaktywnil mi sie skill-zelazne cialo ale nie moge rozdawac w niego skilli.Co zrobic abym mogl?

Teraz jak wbijesz kolejne poziomy to rozdawaj innym skillom, żeby się nie marnowały. ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Gdy wymaxujesz i by dalej szkolić umiejętność musisz czytać Księgi Umiejętności tzn. ,,KU"

Dropniesz je z Kamieni Metin lub zakupisz od graczy.

Musisz przeczytać ich 55 by wyszkolić umiejętność do G. A później tym samym sposobem szkolisz dalej tylko ,że Kamieniami Duchowymi ,które również dropną Ci z metków na wyższe lv oraz Bossów. i muszą wejść pomyślnie.

By zwiększyć szansę pomyślnego przeczytania KU/KD możesz użyć Zwojów Egzorcyzmu lub Radę Pustelnika,które otrzymasz z różnych eventów lub Item Shopu.

Opublikowano

Hah pierwszy początkujący :) też pamiętam te czasy :P Do rzeczy jeżeli pisze ci że masz skilla na m1 czyli mistrz to szkolisz teraz silne za pomocą ksiąg umiejetności które możesz zdobyć z metinów lub kupując od innych graczy . Im większy poziom skilla na "m" tym więcej ku trzeba przeczytać . Razem do przeczytania jest 55 ku. Możesz przyspieszyć czytanie za pomocą rad egzorcyzmu które są tylko w płatnym IS'ie bo tak żeby przeczytać ku trzeba czekać 24h .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...