Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Net. Framework

NitroCharge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam taki problemik. Dla niektórych bd to zabawne, ze nie moge,umie zainstalować zwkłego programu ale ja na prawde nie moge:P No więc jak chce zagrać np. w fife 13 to wyskauje, ze aplikacja wymaga funkcji systemu windows : Net. Framework 3.5. No to klikam na "zainstaluj te funkcje", pobiera sie.... dalej sie pobiera.... i tak powiedzmy po 15-20 min wyskakuje błąd: Kod błędu : 0x800F0906. Kliknąłem na rozwiązywanie problemów ale tam też nic nie pomogło. Próbowałem nawet wpisać w tym wierszu polecenia ale ten pasek zamiast do 100% to ładuje się do 60.4%.. Znacie jakiś sposób na to? ;)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

No to tak:

1 sposób: próbowałem wiekszascia tych sposobow ale i tak nie chodzi

2sposob: wyskakuje mi, ze trzeba zainstalować net 3.5 a jak juz to instaluje to zatrzymuje mi sie;/

3 sposob: Po pobraniu wyskakuje, ze net 4.5 jest zainstalowany..

Jakieś pomysły?

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Temat rozwiązałem :P Tak na przyszłość dla każdego jak bd taki błąd, wina to chujowy inernet jak u mnie.. z pleya, 2mb i pobieranie z windows update sie nie konczylo. Podłączyłem internet z telefonu i jakoś poszło ;) Temat cls :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...