Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] XenoxMT2- Navi, Bugi itp.

-.WasiuK.-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up A Ty tak w ogóle, po co piszesz w poście to co my wszyscy napisaliśmy? Skąd wiesz, że kradną? Grałeś? To, że nie umiesz zabezpieczyć wystarczająco dobrze swego konta, to nie powód, żebyś obrzydzał teraz innym grę -.-

@2Up Jeśli chcesz zaczynać będzie Ci dość ciężko. Dużo osób już dorobiło się "wszystkiego". Bardzo ciężkie są PvP z wysokimi LvL'ami.

Opublikowano

@:P up
wyraźnie napisałem że grałem prawda? grałem prawie od początku tego serwera :3 i żałuję .
napisałem że mnie okradli? czy że ogólnie dużo osób oszukuje i kradnie?:) czytaj ze zrozumieniem ;*

Co mam na tym widzieć? Handel z KD z Painta? -.- Daj spokój, starasz się szukać dna w całym. Co, nie udało Ci się czegoś osiągnąć na XenoX'ie, to teraz starasz się znaleźć coś na niego? Ja gram na XenoX'ie niemalże od jego powstania i takiej zbroi brązowej (Mój poprzedni post), nie widziałem jeszcze -.- Jeśli chcesz mi coś udowodnić, to nagraj film o Navi, a nie SS'y, które łatwo podrobić. Takie puste słowa na mnie wrażenia nie robią. A tak na marginesie, skąd mamy mieć pewność, że "posiadałeś"? Daj SS maila od Pawemola ze skończonej transakcji na Navi, skoro pewnie od niego kupiłeś.

To tak ja jej nie kupiłem to po 1. :) po 2. to hem .... wystarczy sprawdzić w plikach xD czy coś takiego istnieje jeżeli potrafisz :O nie wydaje mi się :> nie mam dowodów że miałem mam świadków ;3 to mi wystarczy i to nie było na Xenox'ie tylko GondorMT2 i ExtremeMT2 ;) chcesz to napisz na Pw podam Ci gg do tych osób i oni Ci napiszą . 3. SS'ów nie mam bo miałem reinstal Pc.

Opublikowano

Więc widziesz :) Extreme i Gondor, a nie XenoX ;) Tamte serwery świecą pustkami ;) Więc patrz co piszesz w temacie, a nie wprowadzasz ludzi w błąd :) Świadków? Kolegów, krótym kazałeś tak mówić? Dowodów brak, czyli nie jesteś wiarygodny :)

Opublikowano

Nienawidzę korupcji na serwerze i przekupnych administratorów.
Stawiając serwer jesteś odpowiedzialny za swoje czyny jak w pracy, jeden zły ruch i wylatujesz .
Sprzedajny Administrator który sprzedaje / daje swoim znajomym / innym niedozwolone rzeczy w grze to powód do wstydu i hańby .
za takie zachowanie należałby się porządny dos dopóki liczba osób nie spadnie do setki ....
Nie mieszam się w to bo nic mi Xenox nie zrobił i nie jestem ich przeciwnikiem ani zwolennikiem, jestem neutralny , nie wiem sprzed jakiego czasu są te screeny , na pewno widziałem 2 screeny które są przerabiane , 22 UM na Bonus Switcher to nie problem wbić , nie wiem jak jest ze statystykami bonów ale kilka rzeczy jest zwyczajnie prawdziwych . Szkoda tylko, że Xenox który ma ponoć dobrą reputację i dużą ilość graczy nie może zabezpieczyć klienta przed takimi cheat'ami .
Każdy serwer jest dobry na swój sposób , ważną rolę odgrywa administracja, jeśli nikogo nie faworyzuje i jest pomocna graczom to i gracze się odwdzięczają nawet i z nawiązką .

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

@Up XenoX dobrą reputację miał jakiś rok temu, kiedy dużo osó grało, nie było BS'a i ogólnie była przyjemna atmosfera. KD +3 najlepsze na serwerze, o +5 to już nie wspomnę (Elita je miała). Teraz to już prawie wszyscy na serwerze (Mówię o graczach, którzy mają dość wysoki LvL) osiągnęli KD +5, pełne EQ wojenne... Chciałbym się doczekać XenoXMT2 s2, ale to chyba zbyt dalekie marzenia :P

Opublikowano

Hee.... xD człowieku ty wiesz że Xenox , Gondor (off) i Extreme s2 są na 1plikach? wszystko jest to samo :)

Więc widziesz :) Extreme i Gondor, a nie XenoX ;) Tamte serwery świecą pustkami ;) Więc patrz co piszesz w temacie, a nie wprowadzasz ludzi w błąd :) Świadków? Kolegów, krótym kazałeś tak mówić? Dowodów brak, czyli nie jesteś wiarygodny :)

Ja w grze nie mam "Kolegów" mam ich w życiu realnym !!
w grze mam tylko znajomych :)
Nie szukam jak niektórzy przyjaciół i dziewczyny w grze :)

Nikomu nie kazałem nie mam takiej potrzeby nie musisz mi wierzyć nie zależy mi na tym w duu** mam to że uważasz że ta zbroja nie istnieje widać zbyt krótko grasz na tym serwerze :)
Popytaj ludzi dowiesz się może albo zapytaj swoich kolegów z metina ;> żegnam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up navi się robi w bazie więc w grze nie zrobisz.

rok temu jak jeszcze tych aktualizacji nie było , navi też prawie nie było fajnie się gralo ;p nie to co teraz ;x

Opublikowano

Nienawidzę korupcji na serwerze i przekupnych administratorów.

Stawiając serwer jesteś odpowiedzialny za swoje czyny jak w pracy, jeden zły ruch i wylatujesz .

Sprzedajny Administrator który sprzedaje / daje swoim znajomym / innym niedozwolone rzeczy w grze to powód do wstydu i hańby .

za takie zachowanie należałby się porządny dos dopóki liczba osób nie spadnie do setki ....

Nie mieszam się w to bo nic mi Xenox nie zrobił i nie jestem ich przeciwnikiem ani zwolennikiem, jestem neutralny , nie wiem sprzed jakiego czasu są te screeny , na pewno widziałem 2 screeny które są przerabiane , 22 UM na Bonus Switcher to nie problem wbić , nie wiem jak jest ze statystykami bonów ale kilka rzeczy jest zwyczajnie prawdziwych . Szkoda tylko, że Xenox który ma ponoć dobrą reputację i dużą ilość graczy nie może zabezpieczyć klienta przed takimi cheat'ami .

Każdy serwer jest dobry na swój sposób , ważną rolę odgrywa administracja, jeśli nikogo nie faworyzuje i jest pomocna graczom to i gracze się odwdzięczają nawet i z nawiązką .

Dokładnie ;)

Zobaczymy jak bd na twoim ^^

07519388326783314691.gif

Opublikowano

Pamiętajcie, że to jest tylko serwer prywatny ;-)

GA mogą w każdej chwili serwer zamknąć.

Ale nie ma co, znam jedną osobe z teamu Xenoxa i musze powiedzieć, że serwer jest w naprawde dobrych rękach.

Co do bana... na pewno za free go nie dostał ^^

• 3 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

W tym właśnie czasie grałem na xenoxie, miałem pvp z jednym z nich . Padłem na skilla chociaż miałem prawie perfect eQ.. I grę tam potem skończyłem.

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...